divendres, 12 d’octubre de 2007

Si vols trobar bolets...


...busca'ls als camps. Per aquests mons de déu és més fàcil trobar bolets als prats que no pas als boscos. Amb mitja horeta, una bona bosseta de carreroles i un bon grapat de moixerons (de prat). I això que avui no tocava.

4 comentaris:

reflexions en català (josefina) ha dit...

Això dels bolets és una moda. I si no, ja em direu: fa uns anys, pujaves als boscos i et trobaves els veïns del poble, o com a molt aquell andorrà que sempre hi era. Els últims anys hi pugen fileres de cotxes, ja siguin tot terrenys com turismes tipus opel kadett i golf gti, baixos-baixos, que jo no sé com nassos s'atreveixen a enfilar-se per uns camins bastant complicats.

Com ja ha dit el Marc, als boscos del Pla encara no ha arribat el moment, dels rovellons. Doncs això no treu que en cinc minuts, aquest matí a quarts de nou, hagi vist desfilar tres cotxes gairebé seguits, carregats de gent.

Tot plegat, ara cada cop em fa més mandra d'anar-hi, al bosc. Perquè no em ve gens de gust de trobar-hi tanta gent, de la qual n'hi ha una part considerable que no tenen ni idea de què coi hi estan fent.

Quant temps li donem, a l'aquesta moda? Tres o quatre anys més? Espero que no gaires més...

Dessmond ha dit...

Ostres quina embeja de foto!!!
També us ha arribat la invasió dels pixa-pins???. El mal que arriba a fer la tele. Amb el rotllo del caçador de bolets la gent s'ha excitat enormement.

Elies ha dit...

osti tu, sí que fa enveja, quines dentetes...

ruth ha dit...

nyam nyam nyam

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...