divendres, 30 de novembre de 2007

Moritz

Estic fent un canvi gradual perquè és traumàtic. M'estic passant a la Moritz, perquè m'agrada, perquè està etiquetada en català i perquè dóna suport a la Plataforma per la Llengua i això no ha agradat gens a la caverna.

10 comentaris:

vpamies ha dit...

És molt bona la Moritz. Jo també he fet el canvi.

COm que la Voll-Damm també és excel·lent... ara bec el doble de cervesa que abans... hip... hip. :-)

reflexions en català ha dit...

A mi em passa el mateix, Víctor.

Joan Arnera ha dit...

La Moritz és francament bona, i jo en sóc consumidor absolut i gairebé exclusiu. L'etiquetatge en català és un punt a favor, sí, però encara ho és més el gust afruitat i suau.
Benvingut al club, Marc!

reflexions en català ha dit...

Si no m’agradés, no en beuria. I si a més donen suport al català, encara m’agrada més.

Una Moritz a la vostra salut.

David ha dit...

Llarga vida a la Moritz!

ury ha dit...

I fa un any i pico, amb cada pack de sis, regalaven un sis-cents groc la mar de guapo.

No m'havia fixat amb l'etiquetatge. Una onada de sabor esborra les lletres.

Lídia Pelejà ha dit...

Ahir vaig estar a un bar fins altres hores de la matinada i en vam acumular, "algunes", de Moritz...

Salut!

Pep de la Serra ha dit...

Sabeu, a mi el que em sorpren més de la Moritz és que es més apreciada pels de fora que pels d'aquí. Encara que no us ho creieu però a la gent de fora els hi encanta, i beuen exclusivament Moritz ens molts casos. El meu cas és que tinc molts amics estrangers aquí a Barcelona i a partir d'ells conec molta gent estrangera que viu a Barcelona i amb poc temps d'estar aquí ja l'han conegut i l'escullen quan van als bars. Molt més que els d'aquí, m'és una cosa impressionant.

Puigmalet ha dit...

Bona, bona, la Moritz. Però si he d'escollir entre ella i les diferents birres que la meva estimadíssima cunyada em treu de la seva feina a la DAMM, ho tinc clar. (Sense cost per la meva butxaca, clar). L'A.K.DAMM és molt bona i la 'Bolldam' no té paraules.. El meu fetge hi està enganxat, pobret.

Isidre ha dit...

Doncs, a mi la Moritz, la veritat la trobo molt justeta...És una birra fluixeta, fluixeta.Personalment m'agraden les d'abadia com la Chimay o la Hoegarden gran cru (les dues Belgues no espanyoles no us esberesiu). Però malgrat tot la compro pel parell de pebrots que hi han posat. Felicitats !!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...