dissabte, 26 de gener de 2008

Anunci

3 comentaris:

Elies ha dit...

Benvolguts, sobre el "detall" de "la seva", us recomano el comentari, al seu bloc, que fa n'Enric Canela...

uf, quina vergonya

reflexions en català (marc) ha dit...

Ja he anat a can Canela, on al final de tot diu: "Però com deien els ponents, els blocs permeten salvar la veritat de la censura."

Aquest és un motiu més per continuar fotent canya des dels blocs. Ja sé que no podem contrarestar el seu poder mediàtic, però amb molts granets de sorra es va fent via.

Anònim ha dit...

Espectacular anunci!
Més o menys ja està passant, tot i que la revenja del mar és una mica més subtil... i fotuda.

Sobre el debat que plantegeu pel "detall", crec que el periodista d'un mitjà públic ha de ficar-se a la pell de totes les sensibilitats a qui s'adreça. És a dir, fugir dels sectarismes i dels interessos propis. I això, si no ho practiques en les teves rutines diàries, es veu que costa molt.

Ben trist, això de què no et faci res quedar en evidència.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...