dimarts, 29 de gener de 2008

Trobada de blocaires del Pirineu i un apunt de la Catosfera

La Noe ha fet córrer aquest correu:La idea és fer una trobada sopar durant el mes de febrer. Per parlar de fer una bona crida, dels temes que es proposaran i una mica de tot plegat estaria bé fer una trobada prèvia de coordinació durant la setmana vinent.”

Proposa que aquesta reunió prèvia es faci el dimecres 6 de febrer a les 18.30-19.00 h (“podem canviar l’hora”) a l’Hotel Plaza d’Andorra la Vella.

Com que no sé si puc escriure el correu de la Noe, podeu confirmar l’assistència al seu bloc.

Ja hi ha logo i tot!

Proposaré un debat perquè el Pirineu (Andorra no, que ja tenen Estat) declari la independència de tot i de tothom.


La Catosfera

Com sempre passa en aquest país tan complex i tan estrany, sempre que hi ha una novetat com la jornades de la Catosfera hi ha una mica de merder. Merder polític, vull dir.

(També és cert que he llegit valoracions molt positives en general sobre el funcionament de la trobada i els temes que es van plantejar a Granollers. I el que és més important: que, com deia aquell, tot està per fer i tot és possible.)

Jo no vaig anar a les jornades i m’he mantingut una mica al marge de la polèmica, però crec que s’haurien de muntar unes jornades al marge de la Catosfera (o paral·leles) per als que volem reflexionar i treballar en clau sobiranista. Trobo que la Catosfera no és el millor lloc perquè la seva orientació no és aquesta, i em sembla bé. Potser caldria fer un altre fòrum més específic que aglutinés la gent que volem compartir una part (no tota) del nostre espai blogosfèric a la construcció nacional. Una trobada de blocaires sobiranistes.

Ara vull informar-me de tot el que es va plantejar a Granollers. Si voleu aportar la vostra opinió o les vostres conclusions en aquest sentit, ja ho sabeu.

Salut.

3 comentaris:

Albert Roig ha dit...

jaja, bé no sé si es tracta de declarar la independència del Pirineu, però almenys sí la de saber-nos organitzar i actuar al nostre aire sense haver de dependre dels corrents d'altres.

vpamies ha dit...

La millor impressió que me'n duc de la Catosfera és que hi ha vida a banda dels avorridíssims blogs polítics (per sort!) i que hi ha molta gent fent coses i que, potser, en determinats aspectes, uns quants ens podrem posar d'acord per no duplicar esforços i aconseguir una mica més de ressò.

També he vist clar que hi ha una ruptura fota entre els mitjans tradicionals i els mitjans digitals. Tant, que fins i tot la versió paper o la digital d'un mateix mitjà semblen dues coses diferents. És allò que els diaris marquen una agenda, però els que volen informar-se a través de la xarxa en cerquen unes altres.

També es va parlar, i molt, de sobiranisme. Tenen, és clar, punts confloents, però no són absolutament coincidents. I trobo que ja és bo.

Hi ha molt camí per recórrer i entre tots els qui seguim aquest camí haurem de trobar les noves dreceres que ens portin endavant.

reflexions en català ha dit...

Víctor,

Estoc a punt de publicar un article avorridíssim de política, hehe.

Gràcies per la teva aportació. Coincideixo amb la fractura dels mitjans; i, diria jo, la de les dues societats: la que no està connectada i la que sí. És un perill.

A veure si en podem parlar més a bastament a la trobada del Pirineu.


Salut

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...