dimecres, 23 de gener de 2008

Una menys

Aquest missatge l'hauria d'haver escrit dilluns al matí però em va costar una mica. Dilluns a la matinada se'ns va morir una vaca quan estava a punt de parir. Des que tenim les vaques de Ransol no ens havia passat mai. I va fer tanta llàstima... Perquè diumenge se la veia molt bé, res no feia pensar que acabaria tan malament. Fins avui no se l'ha endut un camió. Ara es veu que la convertiran en pinso.

La foto és d'aquest matí, quarts de vuit. La lluna plena s'amaga per l'oest. En primer terme, els teulats de cal Caterina, cal Farrer Vell i tros de paret de cal Coteró. A la Farreria, la millor barriada del Pla!

4 comentaris:

Manel des de l'Exili ha dit...

Quina llàstima, però aixó que és converteixi in pinso, no és molt bona idea perquè així va començar la mal·latia de les vaques boges!.

Puigmalet ha dit...

Si estava a punt, vol dir que el vedell encara no havia nascut, oi? Llàstima pels dos, en un moment tan especial.

camí de tost ha dit...

Sento molt la pèrdua de la pobra vaca i el videllet. És la vida, uns se'n van i altres ocuparan el seu lloc, llàtima que la mort sempre és inoportuna.
Una abraçada.

vpamies ha dit...

Caram, quina pena! No m'hauríeu d'explicar aquestes coses en l'estat que estic, que ens queda un mes i mig i ja tremolo.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...