diumenge, 24 de febrer de 2008

El millor (i únic) argument dels socialistes

_
Miquel Iceta, al seu bloc:


SI TU NO HI VAS ELLS TORNEN.
No cal dir que la nova tanca de la nostra campanya m’entusiasma.”

14 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Però no et fa vergonya navegar per certs mars...

reflexions en català ha dit...

Una mica de vergonya sí, Puigmalet. Però no puc evitar-ho. Sóc un viciós.

josefina ha dit...

Ahir, en ple procés gripal però anb ganes, vaig fer un viatge llampec a Barcelona per ajudar a la meva germana en el canvi de pis. Vam travessar la Diagonal des de l'entrada a Barcelona i fins gairebé la plaça de les Glòries, i el paisatge electoral és esfereïdor!!!! Gairebé a cada arbre hi ha les fotos de la Car Machacón i del ZP alternades!! Quina impressió més forta que em va fer!! Era com si Barcelona esperés l'arribada d'algú molt important i el rebia amb les millors gales. Quin mal rotllo em va donar!

En canvi, al Duran només el vaig veure en un parell o tres d'aquests cartrons a peu de carrer que ja són especials per a enganxar-hi els cartells electorals. Hi havia molta més presència del PP fins i tot que no pas de Convergència.

Jo, ahir dissabte volia anar a la Seu, a les vuit del vespre, a escoltar el PRESIDENT PUJOL, i m'he hagut de conformar amb les cròniques que he anat llegint, al Viure als Pirineus, i al bloc de l'Albert Batalla, per exemple. I quina enveja i quina ràbia que l'engripada m'hagués parat els peus. Mira que n'hi ha, de caps de setmana per enganxar un bon "gripasso". Però no, havia de ser aquest. Vaig anar aguantant aguantant, però dissabte a la tarda, tornant de Barcelona, el cos em va dir PROU! Quina ràbia! Quina ràbia!!

M'ha reconfortat llegir el Sostres a l'Avui d'avui.

David ha dit...

Certament una mica pobre presentar aquest discurs, tenint en compte que han tingut 4 anys per formular i implementar polítiques...

Dessmond ha dit...

Sort que són els intelectuals, aquests d'esquerres. Sort. Quina migradesa!

vpamies ha dit...

És voler arreplegar el vot de la por. QUins temps aquells en què els partits tenien un ideari i feien propostes. Ara tot són antipropostes, en funció del que fa o diu l'altre.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

gràcies per incluir-nos al vostre blog, fem al mateix amb el vostre i estem a la vostra disposició pel que convingui, ens llegim

salutacions des de Reus

Puigmalet ha dit...

Et felicito per dues coses: primer, per haver inclòs el reusenc més creatiu i enigmàtic de la xarxa. Segon, per plantejar-nos un difícil dilema ciutadà que ens obligarà a reflexionar en català i àdhuc en castellà una bona estona.

marc ha dit...

Dessmond,

És la traducció més evident de la seva superioritat moral.

Víctor,

Que ve el llop! I les ovelletes catalanes au, ben cagadetes.

Té la mà Maria,

Tot un plaer visitar el teu bloc, sempre interessant.

Puigmalet,

No pensis tant, que si no no podràs votar.

marc ha dit...

David, quatre anys per fer xecs i envair competències.

Anònim ha dit...

Molt bo, lo de la Car Machacón. Ara menjarem embaràs fins que surti el Machaconet petit.
Trobo que a vegades la maquillen massa. Ei, jo què sé. No voldria pas que s'hi hagués de gastar menys que en Sarkozy, pobreta Car.

Anònim ha dit...

Cony, cada dia és més difícil posar la firma... no sóc anònim, sóc jo, la Jordina, però no em deixa registrar el comentari de cap altra manera. Massa sofisticat per a mi.

Puigmalet ha dit...

Josep Palau mort el febrer, deia... Malpensat!

Dessmond ha dit...

Quanta lucidesa hi ha rere aquest missatge polític. Cal tenir ben poca vergonya per sentir-se orgullós d'apadrinar un model semblant de fer política. Sort que parlem del cantó més progre. Bé, de l'autoproclamat progre.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...