dissabte, 9 de febrer de 2008

El quart!

Fa un parell de dies que va néixer el quart vedell de la temporada. He posat aquesta foto en què, certament, al protagonista no se'l veu gaire, jeu a l'ombra de la mare. Però m'ha fet gràcia perquè hi surten tots els altres vedells que campen per l'Ansola. El del mig, com comprovareu, està ben estirat al sol. El part va ser una mica complicat però, per sort, no tant com el quin fa un parell de setmanes ens va matar una vaca.

Aquesta tarde, després de la feinada i d'una setmana particularment dura, ha sigut un plaer passar una bona estona al camp. Hi he anat sola, ai no, perdó, amb el Quico. El Marc ha baixat a Igualada, que avui festegen els 40 anys d'una cosina, i jo no hi he pogut baixar en previsió de feina (Montse: FELICITATS!!). I allà al camp pots pensar i pensar, i no sé si és per l'aire (avui bastant més fresc que el d'aquests últims dies), pel soroll de Segre, per la parsimònia de les vaques, per la quietud de tot plegat, que tot es veu diferent, el cap se m'aclareix, i torno cap a casa amb els ànims renovats.


6 comentaris:

reflexions en català (marc) ha dit...

I contentíssima tornes cap a casa pensant: "Que bé, se n'ha anat, un dia per a mi soleta."

Ja no m'estimes...

Snif.

josefina ha dit...

Ja saps que això no és veritat, guapet. Però he de reconèixer que de tant en tant, un cap de setmana en solitari també està la mar de bé. I sé que penses el mateix eh!! Ara no vulguis quedar bé!

Dessmond ha dit...

I contentissima tornes cap a casa pensant: ja sé a qui votar?

josefina ha dit...

Dessmond, aquest mal de cap encara el tinc. Bé, aquests últims dies, després de la setmaneta que he passat, m'he tornat a allunyar de Convergència.

He pensat que el dia 9 em plantaré a l'ajuntament, miraré les paperetes, i n'agafaré alguna d'exòtica, per mirar de donar-me el gust de ser l'única del municipi en votar alguna cosa estranya. Però no, no ho tinc gens ni mica clar.

Dessmond ha dit...

Quins amors polítics els teus!.
No sé quina n'haurà fet ara Convergència. Sempre que puc, no miro la televisió ni llegeixo el diari. Ara, si visqués en uns prats com aquests, aniria a votar ben content.

josefina ha dit...

Un pensament per al vedell número 4, que no ha pogut disfrutar de gaires dies de vida. Una pulmonia l'ha matat aquesta matinada.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...