dimarts, 12 de febrer de 2008

A prendre!


Què passaria si a Barcelona es quedessin sense connexió a Internet una tarda sencera d’un dia laborable? I si el problema es repetís exactament la setmana següent?

Ahir al vespre vaig trucar a Timofónica per intentar saber el motiu de l’enèsima vegada en què ens quedem tota la puta tarda sense Internet. També volia preguntar si això només passa en comarques on viuen quatre gats, si a la factura em descomptarien les hores en què no he tingut servei.

Primer et pregunten si vols que t’atenguin en català. Que t’atengui una maquinota, és clar. Al segon intent li vaig dir que volia saber “per què collons no tinc connexió a Internet”, i la mala pècora em va entendre; en canvi, al primer intent no havia fet referència als meus orgues, que diria el Clos, i la senyoreta no em va entendre. I jo que em vaig encendre.

Després em diu que truqui a un altre número, on, oh, sorpresa!, no em van preguntar si em volia cagar en la mare que els va parir en català o en normal. Una altra senyoreta enllaunada em va demanar el número completo, con nueve dígitos, i, sense temps de reaccionar, em va deixar anar un hay problemas en la red i em va penjar. Em va penjar sense donar-me una alternativa, un número on pogués reclamar, sense que li pogués dir que se n’anessin a prendre pel cul.

I ara ho dic aquí, per desfogar-me: aneu a prendre pel puto cul!!!

13 comentaris:

vpamies ha dit...

De tant en tant és bo desfogar-se, oi? I més quan saps cap on van tots els teus improperis.

Estic amb tu, perquè com a ciutadà de comarques també em sento menystingut en molts aspectes. De vegades, per culpa de les companyies, que són el màxim exponent de l'usura (amb permís de la banca, els usurers majors), de vegades per la inoperància dels nostres polítics (els de casa, els del país i els d'allà) i de vegades pel nostre propi conformisme.

Hem d'aprendre a no callar i a rebentar aquest embut que fa tant de temps que ens encotilla.

perplex ha dit...

I és cert que també teniu problemes amb els mòbils?

reflexions en català (marc) ha dit...

Víctor,

I a sobre ens venen la moto de la liberalització, la competència entre empreses, la possibilitat d'escollir i totes aquestes martingales. Merda de monopolis dirigits i encoberts que només ens xuclen la sang.

Perplex,

Sí, els mòbils tampoc no funcionaven.

Puigmalet ha dit...

Ai, l'Arcàdia, quan no és feliç...

Et comprenc perfectament per la ràbia del moment, però discrepo en un punt. Els teus improperis no es dirigeixen a la persona adequada. L'operador timofònic que t'atén, per molt malament que ho faci, no és el responsable de Timofónica. És l'últim pelacanyes en qui s'escuden els veritables responsables. Però clar, aquests darrers no sempre els tenim a mà per dir-los el nom del porc. A més de porcs, acostumen a ser covards.

reflexions en català (marc) ha dit...

Puigmalet, l'operador telefònic que m'atén no és cap persona, és una màquina. Si m'hagués atès una persona, no m'hauria cagat en ella perquè ella no en té cap culpa. Però potser li hauria dit que em cago en la mare que va parir els de Telefónica i que els donin pel cul. Senyoreta, no va per vostè, però si em fa el favor de trametre-li aquest missatge al senyor Timofónica...

Salut

Puigmalet ha dit...

M'ha fallat la comprensió lectora. Però em reitero. Pobres robots, que la gent creu que no tenen sentiments...

Seriosament, llavors no t'has passat ni un pèl. A més de donar-nos pel sac, cada cop s'estalvien més sous i guanyen més clients impotents i fins als dallonses.

Dessmond ha dit...

A mi em va passar això la setmana passada. Vaig poder xerrar amb català. I internet no va tornar a rutllar fins que les vaig emprendre a castanyes amb el mòdem.

Elies ha dit...

Amics, avui m'he posat més trascendent de l'habitual. Però el vostre mail... em fa venir la pregunta, que us trasllado, perquè m'angoixa...

Què passaria si perquè un cop us he presentat a les eleccions municipals del vostre poble... i ara us diuen que qualsevol candidatura en les que esteu és il·legal???

NOTIMEFORLOVE

Disculpeu l'intrussisme. Estic indignat.

marc ha dit...

Elies, el que estan fent els socialistes i els jutges al País Basc confirma que no tenen cap mena de voluntat ni capacitat perresoldre el conflicte basc. Ni els de dretes ni els d'esquerres

Avui en parla molt clarament el Terricabras al Psoeriódico.

Els d'ETA deuen estar ben contents...

David ha dit...

Pagar l'ADSL a preu d'or per rebre aquesta "atenció al client" és de jutjat de guàrdia. No continuo que m'encenc...

Joan ha dit...

A mi ahir em va passa el mateix, i tela! Em van tenir penjat del telèfon de les 8 del vespre a 3/ de 10! La primera operadora es va esfumar sense resoldre'm res, el segon va dir que se n'anava perquè no em sentia, i el tercer se'n va sortir finalment, amb esforç. No m'han donat oportunitat de dir que el que penso sobre els dos primers, ni he pogut expressar-me en català: "A partir de la ocho no hay servicio en catalán", em diuen. La nostra llengua, ja ho veieu, és una anomalia sotmesa a restriccions horàries. I això, pagant l'ADSL a preu d'armilla forta. M'estalvio els comentaris.

reflexions en català (marc) ha dit...

Joan,

Els avantatges d'una suposada liberalització del sector de telefonia són una enganyifa; el servei en català, també.

Fer servir el català és un obstacle o una impossibilitat. Si una llengua fa nosa i resulta incòmode utilitzar-la, què passa?

Roger T. ha dit...

Doncs jo, a la meva empresa estic pensant de canviar-me a Al-Pi. Ho tenen tot en català. L'altre dia me'n va venir un comercial. Algú sap alguna cosa de la seva eficàcia?? Bé, salutacions.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...