dimarts, 11 de març de 2008

Això és el que hi ha

Ara és moda felicitar el secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, per haver mobilitzat l’electorat.

Així ho reflecteix avui El Periódico, que li dedica una fletxa amunt de color verd i li atribueix “en gran mesura” l’èxit aconseguit a Catalunya.

L’estratègia de la campanya dissenyada per Zaragoza ha tingut uns resultats inqüestionables ja que molta gent ha votat anti-PP. El missatge ha quallat, en bona part gràcies al poder mediàtic dels socialistes.

Ja ho veieu: molta gent critica els partits perquè no es preocupen pels problemes de la gent, tothom demana que els polítics parlin de propostes, que tinguin un projecte de país, etc.

Però a l’hora de la veritat, el que triomfa és el discurs de la por, la migradesa política dels socialistes: Que ve el llop / Si tu no hi vas, ells tornen.

En fi. Suposo que hi deu haver molta gent que ha votat socialista per evitar que guanyés el PP. Doncs felicitats a tots; a tu també, Zaragoza, per deixar el llistó tan alt i per la profunditat del vostre argumentari. Quin nivellàs que hi ha per aquí!!!


(L’Iceta diu que “el PSC pot ara, més que mai, parlar en nom de Catalunya, després de les crítiques rebudes per part de CiU sobre la nostra suposada subordinació”. Suposada? Quantes vegades heu votar una cosa al Parlament català i la contrària a l’espanyol? Parlar en nom de Catalunya? No criticàveu el Pujol per això mateix? Jo només us demano coherència i que defenseu els interessos de Catalunya.)


Marc

2 comentaris:

vpamies ha dit...

Marc, si segueixes amb el teu fil politicoelectoral, aviat podràs integrar-te al Poliblocs, a banda de ser ja del Tradiblog per les delicioses aixarnoles.

M'agrada el teu punt de vista i la teva capacitat d'anàlisi. Per què serà que els qui et volen rebatre ho fan anònimament? Sí, senyor, les idees amb nom i cognoms!

marc ha dit...

Bé, jo d'anàlisi poc, m'esbravo una mica i ja està.

N'hi ha que tenen la pell molt fina (o l'anomimat molt fi) i fan lectures esbiaixades.

Salut.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...