diumenge, 9 de març de 2008

Calla, Puigcercós

És el millor que podries fer. Mira que justificar la patacada dient que la situació del 2004 va ser excepcional... Ara has perdut la meitat de diputats perquè els del 2004 eren excepcionals.

Calla, no desemmascaris més la teva mediocritat.


P. S.: No solament no calla sinó que té la barra de dir que molts votants d’ERC el 2004 ara han votat socialistes per frenar el PP. Que el 2004 no hi havia vot útil i ara sí.

Encara sortireu a dir que esteu satisfets amb els resultats tenint en compte les circumstàncies...

I demà m’afaitaràs, xato.

3 comentaris:

Núria Tomàs ha dit...

Més vot útil del que va haver el 2004... Que no se n'adonen que els perd la boca?. Que callin que és el millor que poden fer. I encara han de fer un anàlisi del per què dels seus resultats?

Dessmond ha dit...

Cal reconèixer que donar la cara en un moments com aquests és ben complicat.
Ara, aquí el que sembla clar és que la tàctica d'ERC de crèixer a base d'esgarrapar al PSC li ha sortit radicalment del revés.
CiU sembla que aguanta, però ERC perd 5 diputats i curiosament el PSC en guanya 5. En fi, un olfacte polític demencial.
Una altra dada: a Euskadi per primer cop sembla que el PSOE guanya al PNB. Que cadascú faci la lectura que cregui més pertinent.

Elies ha dit...

Sí, efectivament, demencial. Demencial l'estratègia d'ERC i la seva direcció, que els ha dut a aquesta espiral de caiguda lliure que ja va començar fa temps...

Demencial refugiar-se en aquests arguments tan falaços. A veure, ja sé que són números a l'engròs... però és que ERC ha perdut 360.000 vots i CiU 90.000... i l'únic que n'ha guanyat ha estat el PSOE-PSC... 9.000. Per tant, MENTIDA.

Menteixes, Puigcercós, menteixes. Els votants d'ERC n'estan fins al capdamunt de vosaltres, d'aquesta direcció i d'aquesta estratègia demencial. Alguns vots potser han anat a parar a algun altre partit (PSC? CiU?). Però no, Putxi... 360.000 votants us han enviat a la merda, i s'han quedat a casa, o han votat en blanc o què sé jo.

I a CiU que no tirin coets. Han perdut (i mira que ja havien baixat!!) quasi 100.000 vots.

Si les coses no es fan bé passa això. I ha passat el que havia de passar. I espero que serveixi d'alguna cosa. Per a liquidar la direcció i l'estratègia col·laboracionista d'ERC i per a impulsar decididament la Casa Gran per part de CDC.

Bé, i refugiar-se, també, en les circumstàncies excepcionals és un altre insult. Totes les eleccions les tenen, aquestes circumstàncies, o és que amb els duels González vs Aznar no hi era? Va, va, va... deixeu d'insultar-nos, per favor. A més, en el cas que les hi hagués... doncs s'assumeixen, es treballa i es capgira. No, l'única circumstància excepcional és la GRAN CAGADA de la vostra estratègia. Plegueu, desparreixeu del mapa. Prou! Ja heu fet prou mal i us heu carregat -espero que no irreversiblement- la feina de tants patriotes durant tants anys.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...