diumenge, 9 de març de 2008

Desinformadors

A TV-3 no paren d'insistir que hi ha molta gent que no sap com s'ha de votar al Senat. Ho diuen com si ells no hi tinguessin res a veure. S'han passat tota la campanya fotent-nos la tabarra amb la cançoneta que no firmen les notícies electorals i ara ha quedat demostrat que han estat incapaços d'explicar com s'ha d'omplir la butlleta del Senat. Són conscients que fan una feina pública? O només pensen en ells i en la seva professionalitat qüestionada?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tota la raó amb la crítica... però el lamentable és que hagin fet uns sobres que no coincideixen amb la macro-butlleta doblegada de forma correcta.

De monarquia bananera, escolti.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...