dilluns, 31 de març de 2008

El setè!

Ahir diumenge havent dinat va néixer el setè vedellet de la temporada 2007-2008. Ho ha fet en bones condicions, tant per ell com per la mare. La foto és d'avui a les vuit del matí, tots dos tornaven de Segre. La mare és, podríem dir-ne, la vaca "maleïda" de les 22 que hi ha aquest any. Al maig farà un any que, per culpa d'una de les seves banyes i de la seva força, el meu pare gairebé es queda sense el dit índex de la mà dreta.

Va ser un bon ensurt, dos setmanes a Bellvitge (feia 33 anys que el meu pare no passava una nit fora de casa!). El dit se li aguantava només per un tros de pell, tenia l'os partit i tot. A urgències a la Seu no li van donar cap esperança de salvar-li, però a Bellvitge es va trobar amb una metgesa jove i amb ganes d'assumir reptes, que li va fer una operació d'enginyeria, i el dit se li ha salvat. La metgesa està tan contenta i orgullosa de com li va sortir, que ara cada cop que baixem a revisió explica tota la història als aprenents que té amb ella i es queden amb la boca oberta. I l'última vegada li va dir al meu pare que era el seu pacient preferit. Imagineu-vos-el, al meu pare, estorrufat com un gall dindi, tu diràs!

2 comentaris:

Jordina ha dit...

és que els metges de Barcelona se'n fan creus, de la fortalesa dels muntanyencs.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

felicita a la mare de part nostre, jajaja

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...