divendres, 7 de març de 2008

La Josefina tampoc no firma les notícies

4 comentaris:

Puigmalet ha dit...

El millor, sens dubte, la cançó que es marca al final de les notícies mentre passeja pels carrers blancs.

josefina ha dit...

Home gràcies!

Colta, jo només sóc la que locuta la primera notícia. La de la segona notícia és la meva companya Esther. I la de la cua musical (i propietària de les cames que s'hi veuen), és la càmera Cristina.

Voldria precisar que els nostres informatius no són només de dos notícies, però és que al youtube es veu que no es poden penjar més de deu minuts de vídeo, i aquest dia vam triar aquestes dos.

Per cert, segons l'últim baròmetre del FUNDACC, a l'Alt Urgell som la segona tele més vista, només per darrere de TV3!!!

Per tant, faig des d'aquí un homenatge als meus fantàstics companys, que fan que per mi, anar a treballar cada dia a Pirineus Televisió, sigui un plaer: l'Anna Pardos, la Cristina Garcia Albós, l'Esther Jover, l'Albert Crespo, el Rodrigo Carvajal i l'Iván Giner.

vpamies ha dit...

Marc, estàs hiperactiu. Això de les eleccions et posa, eh? O tu en dius que et llame? :-)

Josefina, el que està molt bé és que feu notícies amb contingut i prou llargues com per poder tenir una idea prou general del tema tractat. Jo aquestes notícies que despatxen amb 10 segons... és que duren menys que els anuncis!

RODRI ha dit...

Josefina!, me agrada mucho que compartas con todas las personas que siguen tu blog, nuestro esfuerzo en poder entregar información lo mas profesional posible, en que tan poco tiempo y con los recursos que tenemos, lograr ser en l’alt urgell la segunda televisión mas vista, un reconocimiento a ti a todos los q conforman el departamento de informativos de pirineus televisió. Un abrazo grande!!!! RODRI.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...