dimarts, 4 de març de 2008

Neva amb ganes (ja era hora!!)

A Andorra neva des de mig matí.
Al Pla ho ha començat a fer amb ganes fa mitja hora.
(dimarts 4 de març, 18.30)


Això ho escrivia el Marc ahir i a mi aquest matí de dimecres m'ha faltat temps per saltar del llit i córrer cap al camp, càmera en mà, per fer fotos de la nevada que continua fent. Al Pla s'hi ha tornat a posar a quarts de vuit del matí i segueix fent-ho sense parar (ara són les nou tocades). Per sort, la neu no s'està agafant ni a la costa ni a la carretera, fet que hauria fet difícil la circulació. Però en canvi, els camps estan absolutament coberts de blanc. És maco veure com el paisatge sembla un altre, quan està nevat.


5 comentaris:

josefina ha dit...

Avui faig un extra i escric un comentari des de la feina, que avui plegaré tard per culpa de la campanya electoral. Aquí a la Seu ja fa una horeta que neve de valent, i la plaça del Carme ja s'està emblanquinant.

Aquest matí hem anat al Port del Cantó amb la gent de Convergència, que volien parlar de l'oblidat Eix Pirinenc. Hi feie molt fred (bé, suportable, tampoc ens passem), però el vent i la borrufa accentuaven la fredor. Però ha estat bé, i la coca i la xocolata i el moscatell final, encara més!

Ara al vespre canviem de bàndol i anem a veure el míting del PSC amb el Clos i la Cunillera portant la veu cantant. O sigui que, carinyo, arribaré tard a casa. M'acabo de menjar un petit entrepà i una toronja sucosíssima. Per tant, per sopar, potser em faré una mica de sopa quan arribi i ja està. Ah, ja ens he inscrit a la llista de www.blocairesdelpirineu.com!

anna ha dit...

Feia moooooolt fred al Port del Cantó!!!!
Això si, sort del moscatell!

josefina ha dit...

Fes clic en floc de neu, home!!

josefina ha dit...

Ei Marc, he mirat d'inscriure un bloc a la llista de blocs i no he pogut. És el de l'Anna, excel·lent companya de feina i millor persona, que l'ha creat just avui.

A veure si l'hi pots incloure tu. L'adreça és wwww.apardos.blogspot.com. Es diu Anna Pardos, és del Sant Andreu de Barcelona però viu a All.

Gràcies guapeto. Donaré records al Puigcercós.

Avui el Marc el tinc una mica mosquejat perquè tornaré a fer salat a casa, però és que tinc ganes d'anar a veure el míting d'Esquerra a la Seu, amb l'Ausàs i el Puigcercós. Ahir vaig anar al del PSC per motius de feina, i què voleu que us digui. Una bipolarització absoluta, i el Clos va fer un discurs matador, de grans xifres, parlant com a ministre més que com a candidat. Puf, va cansar una mica.

Lady_Coyote ha dit...

Lo siento mucho pero no se catalá solo euskera...hace? Solo para decirte que las fotos son muy bonitas, del resto?? no me entero mucho, ya lo siento

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...