dijous, 8 de maig de 2008

'Avui' sí, demà ja ho veurem

No sé si els poders fàctics es carregaran l’Avui. És possible que ho intentin i que converteixin aquest diari en una mena de PSOEriódico pamfletari totalment descafeïnat.

Mentrestant, n’hi ha que mantenen la dignitat i no callen davant l’últim episodi lamentable, el que David González ha qualificat de “campanya de linxament” contra la periodista Sandra Arenas. Aquesta periodista, com diu el Joan Oliver a l’Avui, “va cometre la gosadia de fer la feina que se suposa que han de fer els periodistes i els diaris”. El mateix Oliver diu que hi ha “un sector d’Esquerra que creu que té dret a emprenyar-se” perquè la periodista va publicar informació sobre el pla Puigcercós; un pla filtrat, com les estaques de Prats i Sansor, pels menairons.

Hi ha una traca final del mateix Oliver que em sembla que s’entén molt bé: “La victòria de l’Obama és la victòria del missatge positiu i la derrota de la guerra bruta. Esperem que ben aviat veurem el mateix a casa nostra.”

Oi que s’entén?

Acabo amb el gran Desclot: “És trist que una notícia en aquest diari d’una periodista d’ofici hagi estat contestada amb desqualificacions estúpides i infantils des de les files d’Esquerra. [...] caldria que la gent que s’estima el partit i el país fes una reflexió prèvia. Parlem només de l’àmbit de la premsa. Quantes complicitats tenia Esquerra fa cinc anys? Quantes en conserva després d’haver ocupat el poder?

2 comentaris:

vpamies ha dit...

Mentre hi hagi Olivers i Desclots a l'«Avui» és senyal que no està tot perdut.

I si no, sempre ens quedarà «El Punt», o «El 9 Nou»... :-)

reflexions en català ha dit...

I el dia que hi faltin, adéu subscripció.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...