dimecres, 28 de maig de 2008

Com se'n diu, d'això?

Llegit en un article de Toni Alet a Viure als Pirineus:


"La setmana passada vaig rebre la trucada del secretari d’organització de Reagrupament.cat (RCAT) comunicant-me que havien rebut la notificació que la meva signatura de recolzament a la candidatura d'en Joan Carretero havia estat anul·lada per duplicitat, per haver signat també per una altra candidatura. La meva juntament amb la de l'alcalde de Montagut i Oix (La Garrotxa) i la del propi president de La Comissió de Garanties d’Esquerra!
[...]
Al sol·licitar la revisió de les signatures membres la Sindicatura Electoral Nacional es van negar a mostrar les signatures duplicades, per acabar dient que devia ser un error. Un error o un flagrant delicte de falsificació, fet amb el poc judici de duplicar signatures de militants clarament compromesos amb RCAT."


Això està arribant a uns límits insuportables.

2 comentaris:

Onset ha dit...

Només una pregunteta, as corriens internas d'ERC tienen discrepencias sólo que ideyolochicas u tamién d'atras. Sintié que Tardà yera muito más d'esquerras que no os atros. Gràcies.

Puigmalet ha dit...

Política, se'n diu política. En el sentit més arrelat del terme.

Aquests dies parlaré amb els meus compratiotes pratencs d'ERC aviam què
n'opinen.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...