dimecres, 28 de maig de 2008

Com una tàpia

Fa pocs dies l’Arnera va parlar d’un article de l’“inefable” Juan Tapia que no vaig tenir collons de llegir perquè no volia pair malament l'esmorzar. “Aquest senyor barbut i amb cara de mal de ventre perpetu” afrimava que “la independència és un miratge”; “l’independentisme és sols un miratge per a qui aspiri a liderar el país”.

Com diu l’Arnera, el Tapia “no esmenta per a res" l'enquesta recent "de la Universitat Oberta de Catalunya que apunta precisament que el sobiranisme és majoritari, o almenys gairebé majoritari”.

Però bé, deixem-ho aquí.

Ahir em vaig quedar al·lucinat en sentir-lo al programa 59 segons. El (sord com una) Tapia en va dir una de molt grossa: segons ell, és incomprensible que un partit independentista com ERC demani al Govern espanyol que anul·li el decret de la canonada. És clar, si ets independentista, per què coi has d’anar a Madrit a reclamar el que sigui?

Aquesta imbecil·litat podria fer gràcia si la digués algun setciències en un bar, però no és el cas. Aquest home va ser director de La Vanguardia, de Barcelona Televisió i de Televisió Espanyola a Catalunya.

Que fort! Quant odi que deu acumular aquest home. Quanta estupidesa. Com podem anar bé amb aquest nivellàs?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...