dijous, 1 de maig de 2008

Decles d'avui


Rafael Niubò, candidat a la secretaria general d’ERC, diu que “sempre que hi he parlat [amb Joan Carretero] ens hem mirat als ulls i sé que me’n puc refiar. En tinc prou amb la seva paraula”. L’entrevistador li pregunta si “pot dir el mateix de la resta de candidats”. “No.”

José Zaragoza, secretari d’organització del PSC, afirma que “la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut l’acatarem tots, i qui no l’acati, cometrà un delicte.”

Joan Ferran, portaveu adjunt socialista, diu amb referència a la sequera que ERC té actituds “immadures i puerils. [...] Un partit que governa un país ha de ser coherent”.

Joan Puigcercós, secretari general d’ERC, reivindica l’abstenció en la votació sobre el transvasament, diu que te “plena confiança” en la decisió del govern i admet que això pot semblar contradictori.


2 comentaris:

vpamies ha dit...

Decles? Per «Declaracions», no?

Si ha estat el corrector, que no ho vegina al feina o encara el fotran al carrer.

SI ho ha fet la cinquena candidata a governar ERC... com ho vegi el Marc se li posaran els pèls de punta. :-)

M'ha costat «pillar-ho», eh! :-)

marc ha dit...

Vicis adquirits després de treballar 8 anys amb periodistes i de tenir una xicota també del ram.

I quin ram!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...