dimecres, 21 de maig de 2008

Escandalós


Notícia llegida a Viure als Pirineus.


Si és veritat, cosa que no dubto gens, em sembla gravíssim que “la delegació d’ERC a l’Alt Pirineu” hagi “contactat amb alguns dels seus afiliats per oferir-los la possibilitat de viatjar a Barcelona aquest dissabte i assistir a l’acte central de campanya de la candidatura de Joan Puigcercós. L’oferta inclou viatge en autocar, dinar i assistència al Catalunya-Argentina, tot per 10 euros.

¿Des de quan la delegació d’ERC a l’Alt Urgell forma part de la candidatura del Puigcercós? Per què a la mateixa hora que el Carretero va fer una conferència a la Seu la secció local d’ERC va muntar una reunió? Compareu els dos casos.

Una altra pregunta: d’on surten els calés per pagar aquest viatget i la missa del Manelic? L’entrada més barata per veure el partit val 20 euros (per a grups). Qui paga laltra part de l’entrada, el dinar i l’autocar? El Putxi?

Com diu el Manel, “no em crec que aquests darrers actes electorals, llibres, DVD, vídeos, etc., de les candidatures d’en Carod i d’en Puigcercós se’ls han pagat de les seves butxaques. Quant costa llogar un local per a 2.000 persones, un equip d’il·luminació, de música i tota la seva logística? Són desenes de milers d’euros, és a dir, milions de les antigues pessetes!”.

I com expliquen a Viure als Pirineus, “la situació ha provocat malestar entre alguns dels militants que donen suport a la candidatura del moviment Reagrupament.Cat, que lidera Joan Carretero, i que no haurien rebut la trucada de la direcció oferint-los aquesta possibilitat.

Si és veritat, com deia al principi, mira que s'ha de ser barroer per evidenciar tan clarament que la Delegació d'ERC a l'Alt Urgell en realitat és la Delegació del Puigcercós a l'Alt Urgell...

El més trist de tot és que aquesta gent potser guanyaran. Massa gent a la menjadora, ja se sap.

No tenen vergonya!4 comentaris:

Manel des de l'exili ha dit...

Es increible quina barra tenen aquesta gent.
El més bo de tot això es que si veus el comentari que m'ha deixat en Joan Puig, per una altre banda té el meu respecte per la feina que fa malgrat les seves especials característiques, doncs ells diu que som nosaltres que volem fer un partit dins del partit!.
Ai, noi, quina miopia tenen alguns!.
Salut
Manel

Aires de Pagès ha dit...

El meu cas és més greu. També m'han ofert poder fer aquest viatge,però, desde la meva secció local han donat el meu mail a la gent d'esquerra per possar-se amb contace amb mi, no haviem quedat que no es podien fer servir les llistes de militants? No hi ha una protecció de dades?

Aquest vespre publicaré el correu al meu bloc!

L'Espelt ha dit...

No tenen vergonya. Però en el fons, això és bo. Estan tant nerviosos, que ja val tot.
Per cert... no els servirà de res... GUANYEREM !!!

Salut!!!

Josep-Empordà ha dit...

Nicaragua (el carrer) pot arribar a ser molt generosa si convé.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...