dimarts, 13 de maig de 2008

Que algú m'ho expliqui perquè no entenc res

Ara mateix acabo de sentir a les notícies de TV3 que a partir d'avui s'aixeca la prohibició d'omplir piscines amb aigua potable. A veure: fa mesos que sentim la cantarella que estem en sequera gairebé extrema, que per molt que plogui la situació no deixarà de ser dolenta, que molta alerta a malgastar aigua, que si n'agafem del cap del Segre o n'agafem de l'Ebre, que si diem als pagesos que no reguin els camps...

Cada dia que passa estic més convençuda que ens han fumut el pèl en tots els sentits. Quina ràbia i quina vergonya!

9 comentaris:

vpamies ha dit...

Josefina, és culpa de la Moreneta, que ha fet cas dels precs del descregut del Baltasar. Potser es va pensar que era un dels Reis Mags... :-)

Harvester Of Sorrow ha dit...

Ara, tot el que han pujat els embassaments, baixarà de cop per culpa de les piscinetes dels nassos.

És que som idiotes, o què? No podem esperar que el nivell d'aigua arribi, com a mínim, fins el 50 per cent? Si no, en quatre dies, tornarem a estar igual que abans, i no crec que aquest cop la Moreneta ens torni a fer cas, que tanta pluja seguida no és pas normal.

És clar que ara que els consellers ja no han de fer servir el terme "captació temporal d'aigua", els de Barcelona sempre podran robar l'aigua de l'Ebre sense remordiments. Per omplir piscines...

josefina ha dit...

Ara suposo que el Baltasar s'haurà tornat creient de cop.

Han passat unes hores, he ben dormit, i segueixo amb el mateix estat d'indignació que ahir. Perquè sentia la ràdio a primera hora i ho comenten amb tanta naturalitat, que es pugui tornar a fer servir aigua potable per regar jardins, per rentar el cotxe, per omplir la piscina... Sento una vergonya profunda. I comparteixo el que he sentit dir a un dels portaveus de la Plataforma en defensa de l'Ebres: els tripartits estan pagant favors electorals!!

marc ha dit...

És un escàndol.

I compte perquè, com avisa el sociòleg tortosí Jesús Sorribes, a les Terres de l'Ebre "hi ha un sentiment de no compartir les mateixes coses i els mateixos objectius".

Vull un govern seriós i responsable.

Puigmalet ha dit...

Però haurà servit per fer alguna expropiació més a les Terres de l'Ebre. Que no tothom hi surt perdent, home!

Dessmond ha dit...

I podem tornar a regar els cossiols ara amb la menta ja agònica?. Jo no tinc piscina, però la meva situació és tràgica. A qui m'adreço per saber-ne més del tema?. Directament a la Moreneta?.
Per cert, Josefina, si vols seguir encesa una estona més, comença a documentar-te sobre els 400 euros de'n ZP. No et farà falta sortir de casa amb l'abrig.

Núria Tomàs ha dit...

No us sentiu estafats? Jo m'imagino el senyor de Sant Cugat fent pam i pipa als de les Terres de l'Ebre des de la seva piscina plena d'aigua.
És una presa de pèl i també sento molta ràbia i vergonya a la vegada.

Núria

Anònim ha dit...

Avui han fet marxa enrere, però el que em preocupa, més que l'estafa per ella mateixa, és la que implica estar en mans d'aquests caps "pensants", capaços de convertir el sentit comú en quelcom tan escàs com l'aigua.

Com ha dit molt bé un pagès de Tarrgona avui per la tele, és un insult que fessin aquest anunci... i més el dia que va arribar el primer vaixell.

Al bloc del puigmalet he dit que ens prenen per Homer Simpsons. Potser el drama és que els primers a imitar l'heroi d'Springelfield són ells.
Socors!

David ha dit...

Aquí tot té una explicació: potser l'Imma, en Xoan o algun d'aquests s'ha adonat que havia oblidat de renovar l'aigua de la piscina...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...