dijous, 22 de maig de 2008

Ui, ui, ui (una mica cagadets?)

Cimera (Extraordinària) informa:

"Un informe filtrat des de la seu nacional d'Esquerra revela que la candidatura Reagrupament.cat que encapçalen Joan Carretero i Rut Carandell s'està guanyant cada dia que passa la confiança i la simpatia de la militància. Bona part de les agrupacions, seccions locals i casals d'Esquerra d'arreu dels Països Catalans consultats per la direcció han avalat ja o avalaran els propers dies l'esmena a la totalitat (ponència alternativa) que pretén presentar Reagrupament al proper congrés del partit. Això, és clar, posa els péls de punta a Joan Puigcercós i companyia, que ja s'està plantejant canviar l'estratègia de la campanya.

Si en voleu saber més, visiteu http://www.cimeraextra.blogspot.com/

Rellancem ERC!!!"

2 comentaris:

vpamies ha dit...

«Cuando el río suena...», que diuen:
- Directe.cat
- Avui

O sigui, quan els gossos lladren, alguna cosa senten. :-)

Sinblancaporelmundo ha dit...

Nen, aqu'i tampoc ni una paraula dels informes cobrats i no fets, i d'altres informes com: "Estudi de la taronja a la Xina tropical".

Nen, fes-te'l mirar!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...