dimecres, 25 de juny de 2008

Art marià

.
Maria Torrent Marquet
va néixer al Pla de Sant Tirs el 1937. Ha exposat al pati de casa seva (també anomenada casa de la meu mare per la Josefina), on només han entrat uns quants privilegiats.

En exclusiva, una mostra del seu art.


.

4 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Com a privilegiat visitant em va sobtar sobretot la instal·lació feta amb la cuina (darrera imatge). Però gràcies a la resta de fotos capto amb més força la metàfora de les relacions entre la tecnologia i la naturalesa. Digne del MACBA.

josefina ha dit...

Em sembla molt injust que no parlis de l'art FLORAL marià, que també és tot un altre espectacle...

síl ha dit...

recoi!!! no la sabiva jo aquesta vessant de la maria!!!!! l'any que ve s'ha de presentar a la festa de les flors de girona!!! mare meua!! felicita-la de la meua part... i diga-li que lo pròxim dia que pugi a a casa passaré a veure lo pati!
riute'n dels artistes moderns! m'ha encantat la instal·lació de la gàbia!
petons, família!

Jordina ha dit...

Com tantes coses, moltes vegades l'art es troba en les gestes més senzilles. Mira si la Maria no es podria fer millonària, a les instal·lacions més trangressores de la modernor artística. I tant !
entre ella i l'Elvira gran mestra dels ninots de sant joan, imagineu quin veïnat més ple de genis.
Un deu !

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...