dilluns, 2 de juny de 2008

Intoxicadors

Quan aquest matí he llegit el titular d’El Psoeriódico Afins a Carretero amenacen d’abandonar Esquerra, el primer que he pensat és que ja hi tornem a ser.

Resulta que aquests afins són el Col·lectiu 1 d’abril, que segons el diari nacionalista “dóna suport al corrent crític Reagrupament.cat”.

Primer de tot: des de quan aquest col·lectiu dóna suport a RCat?

Segon: és un titular molt manipulador: Què vol dir que són afins? Si haguessin dit partidaris es podria entendre, però aquí del que es tracta és d’intoxicar, de fer veure que hi ha gent propera a Carretero i ell mateix que amenacen de marxar d’ERC si el Carretero i la Carandell no aconsegueixen “responsabilitats executives en la direcció”, independentment del resultat de dissabte. Com diu l’Arnera, “fer veure que Reagrupament es desentendrà d’Esquerra si no guanya i, per tant, estigmatitzar Carretero i Carandell com a traïdors al partit”.

Que estrany... Després que els titulars dels diaris diguessin que el Carretero serà militant de base si no guanya, ara surten aquests abrilencs a dir que si el Carretero perd, ha de tenir responsabilitat executiva, i que si no podrien marxar d’ERC.

Algú ho entén?

Ara els continuistes i els seus afins només tenen aquesta mena de recursos: crides patètiques a la unitat i a la centralitat (Ridao, aquest matí a can Bassas en un entrevista de vergonya aliena), l’avís també lamentable que “CiU juga la carta Carretero (Benach dixit)” i la màgia dels titulars dels mitjans unionistes.

Com ha dit el doctor Carretero mil vegades, a ERC no hi sobra ningú. Hi falta molta gent.

No ens fotreu pas.


4 comentaris:

Manel Bargalló ha dit...

Potser alguns haurien de retirar-se de la primera fila i dedicar-se a treballar en la vida civil.
Però si hi ha algú que potser abandonaran ERC si no guanyen, son els que s'han passat miga vida vivint de la política. Com que no tenen ofici ni benefici, a les hores es vendran al primer postor (PSC-PSOE) a canvi de continuar dividint ERC.
Salut
Manel

robsup2007 ha dit...

Hola Marc.
La veritat és que mira per on... fiar no me'n fio, ja que el que un diu després l'haurà de demostrar de forma clara, però ara per ara, ni orientacions ideològiques, ni programes ni la mare que el va parir. Amb tot el que veig, o Carretero o res. Tinc el sobre a casa per fer-me militant però no l'he fet degut que les actuals circumstancies no m'animen en absolut. Jo vull una ERC catalana , no espanyola. ¿Per quin motiu m'he decidit a participar en política? ¿Per Espanya? el porten clar....
I jo soc originari de fora. Amb això no vull donar lliçons a ningú, però tinc les idees clares.
I fixa't el que et dic.. si guanya Carretero i em demostra que fa el que diu sense complexos, aleshores em faré militant per participar activament, però a favor de Catalunya i els nostres objectius, que ja saps quins son...
¡Quins camvis que experimenta un ehh!
Un salut

Robert

robsup2007 ha dit...

Si no hi han camvis cada cop a pitjor, perque amb en Puigcercós vaja element el tiu...

marc ha dit...

Robert,

Com bé dius al teu perfil, "Ser català no és una imposició, ho és qui vol ser-ne".

Em sembla una frase fantàstica.

Com diu el Jopan Oliver a l'Avui:

"En les eleccions d'Esquerra Republicana de dissabte que ve, les opcions estan molt obertes. Diuen que en Joan Puigcercós i en Joan Carretero es disputen la presidència en un frec a frec, mentre en Benach i en Renyer competeixen per no ser l'últim. Ahir al matí, a la ràdio, en Benach carregava contra en Carretero amb el gran argument que és el candidat dels convergents. Sembla que a Esquerra això de ser convergent és un pecat tan gros com ser musulmà als Estats Units. Mentrestant, el diari assegurava que uns senyors que figura que són d'en Carretero han anunciat que si aquest no guanya se n'aniran del partit. També aquí apareix el fantasma convergent. Després ha resultat que aquests senyors no són del Reagrupament i vés a saber qui s'ha empescat tota aquesta història amb l'únic i deliberat propòsit de destruir les fermes opcions d'en Carretero de guanyar dissabte. La reacció dels aparells sempre és la mateixa, als Estats Units i aquí: "Obama musulmà", "Carretero convergent"."

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...