dilluns, 16 de juny de 2008

Libertad, libertad

.

Notícia publicada a Libertad Digital. Ja ho sé, que no hauria de llegir segons què, però no puc evitar-ho, coi!

Dos detalls: 1. Què passaria si el senyor Ignacio Segura és digués Ignasi Segura i si canviéssim panotxo per castellà. 2. Brutal el cambio de tercio del primer paràgraf, després del por otra parte.


(
Libertad Digital) Murcia también interviene en favor de Air Berlin. El aeródromo murciano de San Javier, a través de su delegado, Ignacio Segura, ha ofrecido a la compañía la posibilidad de instalar su hub –base de operaciones– en este aeropuerto, que actualmente ya alberga un vuelo diario de la aerolínea alemana. Por su parte, HazteOir ha creado un enlace donde repudiar la "irracionalidad del fanatismo nacionalista".

El delegado de vuelos charter Ignacio Segura ofreció a la aerolínea que instale en el aeródromo de San Javier su base de operaciones en la Península en lugar de en la isla balear, donde el Gobierno insular le ha instado a que introduzca el catalán en el servicio de atención al cliente y en las instrucciones a bordo, lo que provocó una fuerte polémica. "Aquí no les obligaremos a las azafatas a explicar las instrucciones en panocho", apunta Segura.


És que creen addicció, recoi!

4 comentaris:

Ich bin nicht Airberliner ha dit...

Hi ha uns murcians que encara editen (o ho feien fins fa poquet) un periòdic fotocopiat en panotxo. Confio que li dediquin un especial al Sr. Segura i a la seva santa mare.

Tot i que comparar actualment català i panotxo ratlla el llindar de la més elemental decència, o mental deficiència, tot sigui dit.

Dessmond ha dit...

Crec que el murcianu i l'alemany d'air berlín podrien fer-se molt amics. Demostren un nivell intel·lectual molt semblant. Ben australopitecus, d'altra banda.

Anònim ha dit...

Tio, com comencis a fer articles sobre les bajanades de "Libertad Digital" no pararàs. Les lectures a l'extrem creen addicció, però no són gens sanes. No els copiïs pas l'estil!

Per altra banda, quanta publi gratis s'ha tret el d'Air Berlin arran d'aquest tema? Ho té tot molt estudiat.

vpamies ha dit...

Hi ha lectures gens recomanables. De fet, jo, hi ha diaris que no els agafo ni regalats.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...