dimarts, 3 de juny de 2008

Per què no s'ha de dissoldre Blocs amb estrella

-

Jo penso que Blocs amb estrella no es pot dissoldre. El mateix que heu fet amb Esquerra ho heu de fer amb Convergència, que potser amb més silenci però amb igual de transcendència es troba davant d’una cruïlla que ha de ser decisiva per al seu futur, i a la vegada, per al futur del país. Aquests dies he llegit diversos opinadors que diuen que amb Esquerra tothom s’hi atreveix, doncs potser és hora que un grup de gent, des de fora, s’atreveixi amb Convergència, i que el partit decideixi d’una vegada per totes decantar-se cap al sobiranisme. Seguint la mateixa lògica que heu seguit per donar suport al Carretero, des de la vostra independència, per què no heu de fer el mateix amb Convergència? El futur també l’escriviu vosaltres!


josefina

4 comentaris:

reflexions en català (marc) ha dit...

Molt ben dit, Josefina. Amb estrella o sense, continuaré fotent canya per aportar el nostre granet de sorra. Si he donat suport al Carretero i a la Carandell és perquè, per sobre de tot, penso en el meu país. La lluita continua amb Convergència, és clar.

El Baudelaire diu avui al Diccitionari que estimar dones intel·ligents és signe d’homosexualitat.

I jo dic que sóc un supergai.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord. Cal una nova CIU 2.0.
Salut
Esteve

reflexions en català ha dit...

Mira que amb els de Convergència també hi ha feina, eh?

Ignasi Guardans: "M'avorreix molt el debat sobre l'independentisme. M'avorreix molt el debat sobre si CDC és independentista. M'avorreixen molt els debats sobre les essències. Cada cop més".

Doncs a mi m'avorreixen els que confonen la gimnàstica i la magnèsia. Cada cop més.


Acabo de sentit el Carretero a RAC-1. Diu que ERC no hi ha de fer res, a la Casa Gran del Catalanisme perquè el que s'ha de fer és la Casa Grna de l'Independentisme, on cal arrossegar Convergència i qui vulgui.

robsup2007 ha dit...

Molt bones.
Ja si, Guardans... menudo element has anat a trobar.... No sé si saps que el seu nom complet és Ignasi Guardans Cambó. Queda't amb el segon cognom i per si no ho saps (que m'imagino que sí) busca la seva biografía i sobre tot qui era la seva mare (o ho és encara, no ho sé). La filla d'en Francesc Cambó, líder de la LLiga Regionalista a la II República.
¿Et dóna pistes de quin és el seu veritable ideari?.
Tu l'has dit... i a mi a mès m'avorreixen els que amaguen la seva veritable identitat espanyola sota el nom d'un catalanisme a la pràctica inexistent. Per això cal un camvi a ERC i a CDC (a UDC moltes coses hauríen de passar). Cal un camvi perque sinò estem perduts i el país s'anirà perdent per culpa de botiflers com aquest, Puigcercós i cia.
Ja veurem que passa dissabte...
Un salut

Robert

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...