dimarts, 3 de juny de 2008

Vine a la festa de Blocs amb estrella!


Copiat directament i sense vergonya de ca l'Elies. Si voleu insultar, feu-ho a casa seva, hehe.Ets un "bloc amb estrella"? Ets lector o lectora de qualsevol dels 70 "blocs amb estrella" (o de tots, he hehe)?

VINE A LA NOSTRA FESTA DE FINAL DE CAMPANYA!

Dijous dia 5 de juny, a les 23:00
a Barcelona

comptarem amb la presència de Joan Carretero i Rut Carandell

i amb música d'en Quim (sense bloc, però reagrupat)

Envia'ns un mail a: blocsambestrella@gmail.com
i et farem arribar tota la informació
US HI ESPEREM!

Estem a punt d'arribar al final del camí que va motivar la iniciativa de Blocs amb estrella. Dissabte vinent, dia 7 de juny, hi haurà la votació per escollir la nova direcció d'ERC, presidència i secretaria general.

Blocs amb estrella va sorgir com un espai comú de tots els blocaires que, des de la nostra llibertat i independència de criteri, compartim el desig comú de renovació a ERC, que representen Joan Carretero i Rut Carandell, els candidats de Reagrupament.

Pensem que Blocs amb estrella ha estat una iniciativa innovadora i molt interessant que ha permès palesar el suport que aquesta renovació té a la catosfera. I ens ha permès, també, gaudir d'un munt d'articles extraordinaris, d'una gran qualitat tant pel que fa als seus continguts com a la seva forma.

Per tot això una bona manera de començar a acomiadar aquesta "aventura" és fent una festa. I això serà dijous vinent, dia 5 de juny. Aprofitant que tant en Joan Carretero com la Rut Carandell estan a Barcelona, farem una festa, a la que hi assistiran, podrem parlar amb ells i, a més a més, farem públic un manifest final, de valoració d'aquesta experiència i de reafirmament del nostre suport amb la renovació d'ERC que defensa Reagrupament.

Per a tots els impulsors de Blocs amb estrella, ha estat fantàstic haver comptat amb l'adhesió de quasi de 70 blocaires i el suport de centenars de lectors. La lluita continuarà des dels nostres blocs, però aquest tram del camí que hem compartit ha estat realment interessant i emotiu.

Us animem, per tant, a intensificar, en aquests dies que queden abans de les votacions, el vostre posicionament a favor de Reagrupament, a fer arribar fins l'últim racó de la catosfera el nostre compromís i les idees que ens porten a donar suport a la Rut i el Joan. I, evidentment, us animem també a venir a la festa.


4 comentaris:

vpamies ha dit...

Company, que si has de baixar a la festa i no tens on fer nit... Un sofà sempre el trobaríem ;-)

marc ha dit...

Gràcies, Víctor, però no farà falta. Ara que no em llegirà ningú: aquests centralistes munten sopars en dijous, i jo l'endemà treballo.

hehe.

vpamies ha dit...

Com els diccitionaristes, que som majoria dels arrabals de Barcelona i ens anem a ca... on Cristo va perdre l'espardenya, que diuen... ;-)

Anònim ha dit...

Aquest tal Elies , a part d'un perfil increïble (Déu, pàtria, honor, dignitat....) té enllaços a una web se suport al General ante Gotovina. es tracta d'un generla croat, criminal de guerra ara evadit que va assassinar cents de nens, nenes,avis i àvies, va violar nenes davaqnt els seus avis abans de matar-los.... pel sol fet de ser serbis (en aquell moment i allà era per ser de religió serbo-protestant.Encara ara hi ha una zona a la c`roàcia central pràcticametn deshabitatda pes actesa d'aquest "heroi" que enlluerna l'Elies.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...