dijous, 31 de juliol de 2008

El Diccitionari arriba a les mil citacions i us convida a participar-hi


.


El 16 de juny de l’any passat va néixer l’enèsim bloc del Víctor (àlies Gran Demiürg), encara que ell prefereix utilitzar el lamentable barbarisme blog. Ningú no és perfecte, Víctor, però tu et vas acostar a la perfecció quan em vas fitxar per compartir el Diccitionari, el millor diccionari de citacions i frases cèlebres de nostre món.

He, he.

El Puigmalet i jo ens vam afegir al Diccitionari fa... quant temps fa? I fa un parell de mesos vam fer un altre gran fitxatge: el Davit, que abans de trair-me i programar les entrades es deia David.

La veritat és que l’experiència de compartir el bloc està sent molt positiva i enriquidora, si deixem de banda els gelos del Puigma, els robatoris de citacions i fonts del Víctor, i el sou que el Víctor li paga al Davit. Jo m’ho passo molt bé, tant en l’edició de les citacions com a l’hora de tocar-los els collons una miqueta.

Aquesta setmana hem arribat a les 1.000 diccitacions i per celebrar-ho hem fet un formulari per recollir citacions dels nostres visitants.

Ja ho sabeu. Si voleu col·laborar amb nosaltres, us esperem a cal Diccitionari. Hem d’arribar a les 10.000!
.

3 comentaris:

minairó llobregatí ha dit...

Ara li paga sou al David???? Com vols que no tingui gelos!!! Ens la veiem!

vpamies ha dit...

Això sembla la crònica rosa del Diccitionari, Marc.

Ara només falta que donis detalls de la nit etílica al Pla i demà sortim en portada a l'Hola o al Qué me dices?

David Gálvez Casellas ha dit...

Ep, mestre, ja he demanat al Pàmies que em deixi afusellar l'article que va fer sobre l'entrada número 1000. Ara et demano permís a tu per fer el mateix amb el teu.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...