dissabte, 12 de juliol de 2008

Un any!!

.
Avui dissabte dia 12 fa un any clavat que vam recollir el Quico, que va passar gairebé una setmana vagant pels voltants de la carretera del Pla, desorientat i amb la cua entre les cames. El temps passa volant i ja fa un any que aquest carallindo ens acompanya feliçment en el dia a dia. I que per molts anys així sigui!
.

5 comentaris:

robsup2007 ha dit...

Això és, per molts d'anys!!!.
Per cert, ¿esteus veient l'actual ofensiva salvatge pro-espanyola que tot just acava de començar? És impresionant, impresionant. Però després del vot de la por el 9 de març i del triomf de La Roja, era d'esperar.
No obstant això no pot quedar així, i haurem de començar a pensar en una resposta adequada per part nostra.
Un salut

Robert

vpamies ha dit...

UN anyet, ja! Encara no sap el Quico la sort que ha tingut!

Puigmalet ha dit...

Encara no sabeu la sort que heu tingut! Visca el Quico i la gossa que el va parir, que era més persona que l'animal que el va abandonar.

Anònim ha dit...

Pensava que feia més que el teníeu. Quan el va abandonar, segurament es va sentir trist... però li ha acabat tocant la loteria: amor i menjar bo!

Jordina ha dit...

Felicitats, Quico.

Jo prou sóc testimoni que és el rei de la casa, i doncs, per molts anys de dur la corona, Quico carallindo.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...