dimarts, 5 d’agost de 2008

De carta al director a... notícia?

.
Eps! Acabo de parlar amb una periodista de La Vanguardia. M'ha trucat per dir-me que el que denunciava a la carta al director que hi vaig enviar ahir mereix una notícia, no una carta. I jo he pensat, però no li he dit: Collons! Doncs és clar que mereix una notícia, i ben destacada! Fins ara no ho heu vist?!

Li he explicat una mica la història, l'he convidada a veure les fotos esgarrifoses i el relat colpidor que va fer l'Elies i li he donat el telèfon de l'Elies, que és qui va denunciar aquest fet tan lamentable i vergonyós.

Vejam si demà o un dia d'aquesta setmana, en llegir La Vanguardia, podem cantar una petita victòria. I si gràcies a això podem aturar aquesta ignomínia, em sentiré satisfet d'haver aportat un granet de sorra en la lluita contra l'oblit i a favor de la dignitat de les persones que van donar la vida per nosaltres. I potser la sang només em bullirà per la calor.

Apa, a veure què passa.

Endavant les atxes!.

5 comentaris:

Ferran ha dit...

Aquesta notícia sembla una broma de pèssim gust. Espero que un toc d'atenció ben donat, com és tota la difusió que se n'està fent, posi les coses al seu lloc. És urgent.

Onset ha dit...

Prou que se'n merex una notizia y bien gran. Ye una vergüeña o que pasa con as presonas que teneban unas ideyas diferens d'ixa chentota.
Molta sort i sumem una petita victòria.

David Gálvez Casellas ha dit...

De moment, gràcies per escampar la notícia. De segones, enhorabona per la carta, molt clara i concisa. A més, em sembla collonut que darrere la notícia per fi hi hagi alguna ungla mediàtica que rasqui una miqueta, sigui de "La Vanguardia" o d'on vulgui. Ara només cal que se'n facin ressò. I sí, serà una petita gran victòria. Bé, collons, bé!

vpamies ha dit...

Sempre cal denunciar i recordar, Marc.

I aquí en veus els fruits. Realment les fotos són esgarrifoses... i l'oblit imperdonable.

cabronet puigmalet ha dit...

Terrible, el tema.

Ara que l'heu tret a la llum i no hi ha cap presumpció d'ignorància per part dels polítics. La qüestió és seguir el fil dels esdeveniments aviam si hi ha una reacció digna. Parlem de 70 anys d'oblit. Com si res.

Endavant les atxes!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...