dimarts, 26 d’agost de 2008

L'Onze de Setembre, fem sentir la nostra veu

.

Benvolgudes adherides i adherits a Sobirania i Progrés,

El proper Onze de Setembre Sobirania i Progrés es manifestarà amb el lema "Som una nació, volem Estat propi", a partir de les 17:00 a la Plaça Urquinaona de Barcelona.
Aquest lema parteix del convenciment que l’autonomisme està esgotat, que el marc jurídic i polític espanyol no permet avançar en l’autogovern ni assegurar el benestar dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, i que l’exercici del dret d’autodeterminació per a constituir-nos en un nou Estat Europeu és inajornable.
Sobirania i Progrés va llençar la idea en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu però la convocatòria és oberta a totes les entitats que comparteixin el lema. De moment ja s’hi han adherit diverses entitats fundadores de la PDD i en els propers dies s’aniran sumant més adhesions. Totes les entitats convocants acordarem un manifest comú. S’organitzaran autocars des de les principals ciutats catalanes per facilitar l’assistència.
Cal que la manifestació sigui un èxit i que aquest 11 de Setembre els carrers de Barcelona siguin un clam per la independència de la nostra nació. Per això, la vostra participació activa és imprescindible.
Us demanem:
- Que cadascú de vosaltres convenci 4 persones per anar tots junts a la manifestació.
- Que si voleu col·laborar en l’organització, ens feu arribar un correu electrònic a coordinacio@sobiraniaiprogres.cat.
- Que si sou representants o membres d’una entitat, intenteu que se sumi a la convocatòria i ens ho comuniqui per correu electrònic a: coordinacio@sobiraniaiprogres.cat.
En els propers dies us anirem concretant més detalls de la convocatòria.
Salutacions cordials.
.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...