dissabte, 2 d’agost de 2008

"Pel que sembla"

.
Llegit aquest matí a la web de Ràdio i Televisió d'Andorra, l'única pàgina informativa del país que en teoria s'actualitza al llarg del dia:


"La frontera es mantè [sic] tancada fins a les 8 del matí d'aquest dissabte
La frontera hispanoandorrana es mantindrà tancada en els dos sentits de circulació fins aquest dissabte a les vuit del matí. El govern d'Andorra ha informat que s'ha tancat la frontera hispanoandorrana a causa del debordament del riu Runer que ha arrossegat fang i troncs fins a la carretera general 1. Pel que sembla la pluja d'aquesta tarda hauria provocat aquest desbordament a la frontera, a més de dos despreniments més, un al poble de Bixessarri i l'altre a Fontaneda, on continuen les carreteres tallades. Sortosament, no s'han hagut de lamentar danys personals."


Pel que sembla...

Sí, senyor, això és periodisme del bo.
.

2 comentaris:

Efrem ha dit...

Ben trobat!

Ròdia Raskòlnikov, el nàufrag de l'Illa dels déus morts. ha dit...

Home Marc, no siguis tan sever, pensa que només ho sembla, que el riu l'hagués desbordat la pluja. En canvi no poden saber del cert si això efectivament va ser així, o si en canvi tot va ser degut a la incontinència urinària de quatre excursionistes borratxos.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...