dimarts, 12 d’agost de 2008

Resposta de la defensora del lector de 'La Vanguardia'

.
(Nou lliurament del serial.)


Apreciat Marc,

Tenim present el tema del parc eòlic en una zona on hi ha restes de la batalla de l’Ebre, però el tenim en nevera. Estem investigant el tema per poder-ne fer una noticia (contactant amb la Plataforma en Defensa de la Terra Alta, l’Associació en Defensa de la Terra, etcetcetc). Encara no ho hem tret perquè hem vist que altres mitjans ja havien publicat la mateixa informació (Vilaweb, el triangle i d’altres) i per això volem investigar encara més per poder donar-li un enfocament diferent i més ampliat.


Ara aviso al periodista que està portant el tema que l’avisi quan surti la noticia.

De totes maneres, no descartem publicar mentrestant la seva carta. Si fos el cas, sí que contactaríem amb l’Elies per demanar-li permís per utilitzar les fotos del seu blog.

El mantindrem informat.

Atentament,

.

2 comentaris:

Jordina ha dit...

A la nevera?

Esperem que no sigui el "truco" que darrerament està de moda. Deixar passar les coses mentre van plovent excuses i tal dia farà un any.
Aquestes calaveres no es poden tancar a la nevera.

marc ha dit...

Vull pensar que no, però amb aquesta gent no se sap mai.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...