diumenge, 14 de setembre de 2008

L’atac a la casa dels Urdangarins

.
Segons el diari La Razón,se trata de un perturbado mental sin ningún tipo de conexión con grupos independentistas o antisistema y que ya era conocido por las Fuerzas de Seguridad, al tratarse de un desequilibrado.”

Quina llàstima, deuen pensar alguns, con lo bien que quedaba la noticia como colofón de la Diada. Mireu què diuen a Libertad Digital:

“Un individuo lanzó la pasada madrugada un artefacto incendiario contra la residencia de los Duques de Palma, en Barcelona. El presunto autor, del que no han trascendido detalles, ya ha sido detenido. La agresión llega en la semana de la Diada.

Per a la premsa ultra és molt temptador creure que l’agressió va ser a càrrec de grups independentistes o antisistema. Fins i tot per als polítics ultres. Continuem al mateix pamflet digital: “«La impunidad alienta a los violentos», declaró [Alicia] Sánchez Camacho [PP], que añadió que el suceso ocurrido este sábado en Barcelona «no deja de ser un salto cualitativo» respecto a los actos ocurridos hasta ahora.”
Si es confirma la informació de La Razón, espero que algú demani responsabilitats a aquesta dona tan qualitativa. Ja n’hi ha prou de manipular i sembrar l’odi! A mi em sembla una acusació molt greu, la de la Camacho, sense tenir proves ni indicis de res. Rectificarà, almenys? No, dirà que si la gent veu que quatre persones cremen una bandera, tothom es torna violent i passen coses com aquesta. I tots contents i a callar. Però el mal ja està fet i jo no em llepo el dit: el salt de qualitat vol dir, per la Camacho, que n'hi que passen de cremar banderes i fotos a llançar artefactes a les cases.

Ah! A El Mundo no diuen res d’aquest tema a la portada digital. Curiós. Si haguessin sigut grups independentistes, també passarien de la notícia?
.

5 comentaris:

Ferran ha dit...

"Libertad digital" i el PP de Catalunya són residuals en els seus respectius àmbits, la comunicació i la política. Naturalment que està bé desenmascarar-los, però al mateix temps no oblidem que són això, petits i sobradament coneguts per la seva parcialitat més absoluta.

Salut.

vpamies ha dit...

I perquè l'Acebes ja l'han retirat i no ha estat al País Basc, que si no ja diria que ha estat ETA, com a segona línia d'investigació, és clar.

reflexions en català ha dit...

Ferran,
A Catalunya potser són poc importants, però a Espanya no.

El que no pot ser és que al pobre tio aquell que va fer el muntatge Apadrina un nen extremeny' el linxin fins que demana perdó i la Camacha i els bàrbars de la ploma puguin dir bestieses i no els passi res.

Víctor,
El trobes a faltar, eh? hehe

Ferran ha dit...

Completament d'acord amb tu.

Anònim ha dit...

Però el còctel aquest duia vodka o només "bourbon"?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...