dimecres, 8 d’octubre de 2008

Benach o sortir del foc per caure a les brasesNo sé si ho havia escrit mai: l’Ernest Benach em fa força ràbia. Em fa una mica de cosa pensar que aquest senyor és el president del nostre Parlament, però vist el panorama general, vist el president que tenim, per exemple, tampoc no desentona. Ai, quan el veus aparèixer per la llotja del Camp Nou amb els cascos i contentíssim...


Avui he escoltat l’entrevista que li ha fet el Basté a RAC-1 i n’he transcrit pacientment i fidelment un tros perquè m’ha semblat al·lucinant, de vergonya aliena. (Si voleu escoltar l’entrevista, jo ho he fet aquí.)Jordi Basté: "Joan Carretero ha dit que si no s’aconsegueix un bon acord de finançament, ERC hauria d’abandonar el Govern i s’haurien de convocar eleccions. Què n’opina?"


Ernest Benach: "He. Jo crec que hi ha gent que en el fons té... No ho dic pel senyor Carretero, ni molt menys, eh?... Però hi ha un punt en què al final sembla que tinguis un cert complex d’inferioritat. Deixar el govern, deixar el govern, deixar el govern... Escolti, és que no és normal, això. Els governs no es deixen. Quan un guanya unes eleccions o fa un pacte de govern, és per governar i té una responsabilitat molt gran i l’ha de complir davant dels ciutadans. Només una qüestió excepcional, una qüestió extraordinària, pot provocar que hi hagi eleccions. A Catalunya en aquests moments hi ha moltes situacions excepcionals perquè portem cinc anys de qüestions excepcionals, però sempre posar al davant deixar el govern jo crec que és un error, perquè això ens fa un mal terrible davant l’opinió pública. Aquells que sempre estan a punt de deixar el Govern... No pot ser... Si hi ha una gran situació excepcional, ja en parlarem, de com l’hem de resoldre."


No cal continuar, oi? Sortir del foc per caure a les brases.


P. s.— Per cert, el Carretero ha dit que “ERC no té proposta de finançament” i que “tenim la raó i tenim la força d'un país, d'una nació mil·lenària que està estabornida, en part per manca de capacitat dels seus polítics, de la por dels seus polítics, de la traïció d'alguns polítics que han dirigit aquest partit, aquest país”.


La negreta és meva, és clar.

.

10 comentaris:

josefina ha dit...

Grandíssim nivell polític, el d'aquest senyor, efectivament.

La dignitat, no la coneixen.

Canviem "deixar el govern, deixar el govern, deixar el govern" per "deixar la cadira, deixar la cadira, deixar la cadira". És exactament el mateix. Quan no hi ha arguments es veu tant el llautó, Benach...

Manel des de l'exili ha dit...

Sense dubte, l'Ernest l'hi va tocar la loteria i amb tant de desgavell, ja no sap que fer. Fins i tot en Montilla l'obvia en la foto.
Potser això significa que les eleccions estant al caure!

Jordina ha dit...

D'Esquerra no en són, de Catalunya tampoc, i amb tant mantenir la trona, es veu que de republicans tampoc en tenien res.
Només calia que acabés cridant visques al Rei, que ja viu igual que ell.

Anònim ha dit...

En Benach és més nul que en Montilla.
Mai ha fet res de bó.
Això d'estar a la llotja, i sempre escoltant amb els casquets..en Puyal, demostra que no en té ni idesa, del que veu a la gespa.

Inaudit. Fa vergonya.I es la 2a. autoritat política de Catalunya.

Però si a la pròpia olla de cols que és ERC va quedar tercer de quatre. Ara quedaria el 3er de 3. L'ultim. Però no en parla mai d'això.

I els articles setmanals al Mundo Deportivo són deplorables, en la forma i en el contingut, però, si mès no, són un bon mirall del que és el Sr. Benach, Ernest. Deplorable.

Anònim ha dit...

Perdò.

L'anterior post l'he enviat jo.
Abans d'identificar-me.

Sorry

Andreu ha dit...

Ho sento.
Aquest portàtil va una mica accelerat.

Anònim ha dit...

És que aquest home fa vergonya. No sabia com sortir-se'n i s'ha fotut la pixa un lio. Fa molta ràbia quan parla de complex d'inferioritat, quan del que es tracta és de ser conseqüents.

¿No és una situació extraordinària el finançament?

La Vanguardia diu avui que el TC tombarà llengua i finançament.

¿Hi ha res més humiliant que el fet que la llengua pròpia der Catalunya no sigui obligatòria i en canvi el castellà, llengua imposada, sí que ho sigui?

Ho pagareu car, tot això, Benach.

Elies ha dit...

osti tu, quina vergonya, per favor.

estan fatal, fatal, faltal. Fatalíssim.

L'únic que parla alt i clar és en Carretero. és que fa pujar els colors qualsevol comparació.

què trist que la militància d'erc estigui donant suport a aquests detritus.

ury ha dit...

Marc, la resposta que has transcrit encaixaria de conya en una pel·li dels germans Marx. S'ha de tenir molta barra, eh?

marius ha dit...

Els mèrits del Benach per a presidir el nostre parlament és que ha fet castells tota la vida, no se li coneix altre "trainig". Però el del que presideix el govern ha estat ser un gris funcionari de no-sé-on i remenar la cosa sindical fins arribar on ha arribat.

I ERC deixar el govern? I baixar de l'Audi per anar en metro? Ni pensar-hi.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...