dimarts, 28 d’octubre de 2008

Coses que escriuen

.
1. En una notícia al web del Comú de Sant Julià de Lòria parlen de la "televisió autonòmica espanyola TV3". Penso que ni el Comú ni els lauredians ni els andorrans, en general, no consideren que TV3 sigui una televisió autonòmica espanyola sinó, simplement, TV3 (i com a sinònim, la televisió catalana). Oi que al Comú no li faria gràcia que a TV3 parlessin de l’Ajuntament de Sant Julià de Lòria?

2. Continuo corregint dictats de joves de 14 anys que participen en un concurs. De tant en tant et trobes alguna sorpresa agradable, com el noi o la noia que en comptes d’escriure "érem a les darreries del mes d’agost", ha preferit deixar-ho en "érem a les guarreries del mes d’agost". N’hi ha d’altres que són creatius des del principi i canvien el títol de Pell de préssec per Ben de pressa.
.

1 comentari:

Ferran ha dit...

No me n'he pogut estar: acabo d'enviar un correu als responsables de premsa del web en qüestió. Si em responen, t'explico què m'han dit.

Ai, quina lluita!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...