diumenge, 19 d’octubre de 2008

Seguiu-me i us salvareu

.

Ara ja sé el perquè de les "floretes adreçades pels socialistes a en Duran aquests darrers dies". Ho explica l'ínclit Joan Ferran al seu bloc. No "són cants de sirena" sinó "un desig de [sic] que en l’escena política espanyola CiU no esdevingui una rara avis sense nord ni estratègia. El PSOE sap que el responsable de l’automarginació de CiU en la política espanyola no és en Duran si no [sic] l’Artur Mas".

Ja ho veieu, socis i simpatisants de CiU. Ho fan per vosaltres. Redimiu-vos i se us ensenyarà el camí correcte. Com diu el crostes, "la davallada de poder institucional de la coalició comença a passar factura". Si voleu un plat de llenties, seguiu el nord i alguna cosa trobarem.

L'article és igual de delirant, tot ell; i la foto, realment penosa.
.

6 comentaris:

Zafophicalium ha dit...

I aquest de la foto del bloc és en Duran? No passen els anys, per a segons qui...

Ferran ha dit...

No he pogut llegir més enllà de la segona línia. Sense comentaris, com no sigui per dir que quin blog és aquell... que no permet comentaris?!?

reflexions en català ha dit...

El Duran porta modelets més cars.

Això dic jo, Ferran.

Salvador ha dit...

Un blog que no permet comentaris no em molesto en llegir-lo

Efrem ha dit...

Ahahaha ja se sap... I mira que en Duran té un posat d'home competent i seriós, eh. Sembla que cregui en Catalunya. Però ves, qui sap, potser les seves aparences busquen enganyar... potser cregui més en espanya que no pas en Catalunya, potser el seu país no sigui Catalunya sinó espanya, potser sigui un desertor de la pàtria, un opressor.

Salutacions!

Anònim ha dit...

Quin crostaci, com fot la gsmba!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...