dijous, 9 d’octubre de 2008

Tant de bo!

.

Segur que La Vanguardia no està mal informada. El Constitucional vol acabar de polir l’Estatut i encara que els socialistes ens menyspreïn i no creguin en les nostres forces, suposo que no deuen estar tranquils davant la possibilitat que el TC es carregui l’obligatorietat de saber català (en canvi, penso que el tema de la bilateralitat els importa ben poc).

Jo crec que els sociates preferirien que el TC deixés estar la llengua tal com està. ¿Com reaccionaríem els catalans que no tenim autoodi? Podríem acollonir-los una mica? Potser sí, i potser els espanyols que es fan dir socialistes volen estalviar-se de comprovar-ho.

Se’n sortiran? Podran tenir un TC al seu gust abans no sigui massa tard?

I si al final passa el que ha de passar?

Tant de bo!

Ja tinc ganes de veure com s’han de mullar els nostres polítics (i tots nosaltres, també). No sé veure res més que un carreró sense sortida. Creieu que val la pena tornar a votar l’Estatut? No és prou humiliant, tot plegat? Els catalans que no són sobiranistes, entenen i acceptaran aquesta enculada?
.

S’acosta l’hora de la veritat?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La Vanguardia, en aquests temes, està informada pels socialistes, del màxim nivell, d'ací i/o d'allà.
Recordeu els papers de la Conselleria d'en Castells sobre la baixada de pantalons? Era pressió sobre CDC, per a que no publiques una xifra i marxès de la comèdia.

En qualsevol pais civilitzat, avui la President del TC hagues convocat roda de premsa i hagues desmentit la informació de La Vang. o hagues informat de la investigació urgent i amb mitjans, independent, empresa des d'avui per a localitzar la filtracio de treballs secrets del TC.

Com noho ha fet, vol dir el que ja sabiem: que l'estat on ens tenen no es civilitzat ni normal.I que la presi del TC no es neutral ni fa la sea feina de defensar la independència de criteri del TC.(el que si va fer el Sr Garcia Pelayo, i per això els sociates el van reenviar , fent-li la vida impossible, després de no renovar-lo, per haver fet de jurista i de tribunal constitucional, carregant-se la Loapa).

Aci si que crec, a diferència de l tema del finançament, en que si calia fixar en numeros una linia vermella minima, el primer grup parlamentari sol, o el conjunt que diuen que van units sense veure-ho, en el tema del TC, ací si que crec que no cal donar cap pista, cap, més aviat donar desinformació voluntàriament o callar, sobre el que es pensa/pot fer.

Que caldrà, en aquest suposi, fer coses sonades i quasi o sensequasi definitives? I tant.
Però no cal picar l'ham sociata abans d'hora.

Evidentment, alguna cosa caldrà dir abans, però no la fonametal a fer. Per exemple, la internacionalització, jurídica i política, de la barrabasada de tirar enrera el que s'ha decidit amb tots els ets i uts I, SOBRETOT, AMB UN REFERENDUM VOTAT, PER A TOT EL TEXT, I GUANYAT MOLT AMPLIAMENT. Dos anys i escaig després no es de rebut. Evidentment. I juridicament, als països civilitzats, ho veuran mes neutralment.

I ací es evident. No s'hi val, però cal que els partits sobiranistes ho diguin abans, solemnement, que els partits espanyolistes i espanyols diquin allò de que no tenen res a veure, i que es la justicia independent. Les seves ties!!! Tots els magistrats, tots, els han posat nomes els partits espanyols grans (els dos) i un proposat per la secció del Carrer Nicaragua . O sia que l'han polititzat, i sectaritzat, tant el PP com el Psoe, i en son responsables de la sentència que sorti. O sia que, el mínim, fora avisar que s'acabaria tota col.laboració política, en tots els fronts, durant anys, amb els dos, fins que canviessin i endrecessin el fiasco. Pero , clar, si el Benach ja diu que s'hi quedaran passi el que passi........vosaltres mateixos.

Salutacions cordials,

Anònim ha dit...

Andreu dixit (post anterior)(segueixo amb un portàtil passat de voltes)

Puigmalet ha dit...

Jo encara diria més: Tant de bo de bo de bo!

ury ha dit...

Fa uns dies vaig sentir una entrevista a una jutgessa que ara acabava la seva feina al TC, crec que a la comissió per la igualtat o alguna cosa així.

Li van preguntar per què els trien els polítics. I va respondre que és la millor forma de garantir la representació de la sobirania popular. Nosaltres triem els polítics i els polítics trien per nosaltres els jutges.

La teoria és meravellosa. La pràctica ens portaria al que hauria de ser la democràcia: que la gent no votés a equips de futbol dels quals en són fanàtics, sinó a les persones més capacitades i crítiques, que és l'única manera de millorar.

Llunyíssim estem, de tot plegat. I el problema és que a Catalunya, lluny de fugir d'aquest sistema pervers, ens hi hem abonat amb més entusiasme que els fundadors de la cosa.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...