dilluns, 17 de novembre de 2008

Cap a Brussel·les

.


.

Aquesta tarda m’he inscrit com a delegat territorial a l’Alt Urgell del projecte Deu mil a Brussel·les per l’autodeterminació, “una iniciativa de caràcter transversal, nascuda de la societat civil i fonamentada en la participació activa de totes les persones coordinades a nivell local i comarcal” que vol treballar “per a la total consolidació i èxit del nostre objectiu: anar el 7 de març a Brussel·les sota el mateix crit Volem l’Estat propi, reivindicant la independència del nostre país.”

Segur que uns quants milers de lectors d’aquest bloc ja sabeu en què consisteix aquest deumil. És un projecte ambiciós, arriscat, encapçalat per gent competent i entusiasta. Us imagineu deu mil catalans a Brussel·les reivindicant la independència de Catalunya? Seria un cop d’efecte impressionant. No sé si aconseguirem el repte, però d’aquí al març poden passar moltes coses, i com que segur que seran dolentes per al nostre país, potser al final s’hi engrescarà molta gent i aquesta iniciativa (seriosa, ho torno a repetir) serà un èxit.

De moment, faig una crida a tots els patriotes de l’Alt Urgell perquè s’inscriguin al
web del Deumil i es posin en contacte amb ells o amb mi mateix. El que cal ara és fer difusió del projecte i trobar com més delegats territorials millor. A l’Alt Urgell és difícil trobar un delegat per a cada poble, però estaria bé que a part de jo n’hi hagués més. En qualsevol cas, si aquesta bogeria tan sensata us engresca, apunteu-vos al Deu mil i/o envieu-me un correu a dusming@msn.com.

Encara que no pugueu anar a Brussel·les, la col·laboració es pot fer d’altres maneres.

L’objectiu és clar: omplir un autocar amb gent d’aquí (amb ofertes que ja s’estan preparant).

Trobareu tota la informació del projecte al
web de Deu mil i al grup del Facebook, que ja té 2.829 membres.

Continuarem informant.

.

7 comentaris:

Manel des de l'exili ha dit...

Gràcies Marc per la teva sempre disponibilitat per ajudar al país.

Entre tots segur que ho aconseguirem!
10Milsaluts!

Efrem ha dit...

Aquesta iniciativa, a més de molt engrescadora és brutal. Caldrà una bona redacció per un gran discurs dirigit al Parlament Europeu. Compteu amb mi per anar-hi i per treballar en la mesura que pugui per fer realitat aquest projecte. Hem de començar a moure fils i buscar el suport de plataformes i col·lectius. Ja que els nostres polítics de tan cagats no ens foten ni puto cas, endavant amb l'acció popular!

vpamies ha dit...

Ja li estàs preparant la primera excursió al Josep?

Molt ferm, Marc!

Salvador ha dit...

Ostres tu, milers de lectors! Quina enveja ;-)

Puigmalet ha dit...

Encara ens hi veurem! Bona decisió!!

Ferran ha dit...

No m'atreveixo a confirmar la meva presència, però per poc que pugui...

josefina ha dit...

Molt greu em sabrà, però em semble que el Josepet, que deurà tenir un parell de mesos quan hi hagi la riuada de gent cap a Brussel·les, es quedarà a caseta amb la seva mare i penjarà l'estelada al balcó per recordar el pare que marxarà lluny, al cor d'Europa, a reivindicar una pàtria que el Josep, més tard o més d'hora, sé que veurà lliure (bé, i espero que tots nosaltres també, és clar!).

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...