dijous, 20 de novembre de 2008

Franco ha muerto

.Dedicat a l'impresentable del Garzón, a qui sembla que no li ha caigut la cara de vergonya quan ha justificat la seva inhibició amb la gran descoberta: el Franco és mort. .


Per cert, un missatge de l'Elies:
"Us haig de confessar que estic molt trist per tot el que està passant a la Terra Alta amb els parcs eòlics i les restes dels combatents de la batalla de l'Ebre. Si heu vist els TN d'ahir, un grup de 7 arqueòlegs ha recuperat les restes que jo vaig fotografiar. Però no faran res més. Allà sota hi ha centenars i centenars de combatents, que ara seran arrasats pels parcs eòlics. I no hi hem pogut fer res. I l'escarni contra la memòria, la POCA VERGONYA d'aquest puto govern és total."

.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veient el comentari al voltant dels Parcs Eolics, cal dir "the answer my friend,is blowing in the wind...

Anònim ha dit...

Doncs l'Elies ja que aquí no estem per fer memòria lo que pot fer es anar a Croàcia a buscar les fosses plenes de gent asesinada per el seu heroi Ante Gotovina.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...