dissabte, 15 de novembre de 2008

I anem fent així

.
El Marc el tenim a Sant Julià corregint dictats nacionals i m'ha deixat com a deures d'aquest matí de dissabte escriure alguna cosa de la reunió que ahir van tenir PSC i UDC. I què voleu que digui? Més mediocritat, ja és impossible. Aquestes reunions deuen ser: ens reunim per decidir què direm als mitjans quan sortirem de la reunió.
.
Si el més novedós de la trobada PSC-UDC és que van acordar que caldria consensuar una resposta unitària a la retallada de l'Estatut que farà el Tribunal Constitucional (si és que no el tomba del tot) ja podem plegar. El més preocupant de la situació actual és que cada dia falta menys per conèixer la sentència del TC i encara ara és hora de saber què farà el nostre govern, què faran els nostres partits, si, com tot sembla indicar, l'Estatut aprovat en referèndum queda mutilat, en el millor dels casos. I qui dia passa, any empeny.
.
Ah, és veritat, me n'oblidava: el que passi amb l'Estatut no interessa el ciutadà. El que de veritat preocupa és arribar a final de mes i sobreviure a la crisi. No hi pensava. I, segons aquest govern tan d'esquerres i catalanista que tenim, una cosa exclou l'altra, no pots tenir les dos preocupacions. No et pots interessar i preocupar a la vegada per les qüestions identitàries i per pagar les factures i el menjar.
.
I bé, una altra cosa és el trist paper d'Unió i els seus aires de grandesa i aquestes ànsies de poder tan mal dissimulades (com les d'Esquerra, vaja). El panorama és certament desolador.
.
josefina

4 comentaris:

Ferran ha dit...

Jo afegiria, amiga meva, la resta de partits a les "ànsies de poder tan mal dissimulades". És el gran mal del nostre país: manar, manar, manar... i la resta és secundària.

Botifarra de pagès per a tots ells!

reflexions en català ha dit...

Així m'agrada, Josefina, que hagis fet els deures i ben fets.

Comentaris:

Si hi va haver reunió és perquè ja saben que vindran mal dades. Són tan covards que l'únic que se'ls acudeix és dir que buscaran la unitat des de la moderació. Quina colla de farsants!

Si haguessin dit que una retallada de l'Estatut resultaria inadmissible i que, en aquest cas, buscarien el consens per fer front a aquest atac a la democràcia, no estaria emprenyat com estic ara. Ja sé que dels socialistes no en pots esperar gran cosa més, però és indignant que Unió hagi fet aquest pas de submissió. Sort que sou quatre gats. Bé, ara ja heu ensenyat les cartes, les cartes de la submissió. Ara és l'hora de l'Artur Mas, és l'hora de dir les coses clares: una cosa és buscar el consens i una altra és renunciar a la dignitat i als teus principis. Els sociates diuen que volen la unitat perquè no tenen discurs, no tenen sortida davant l'atzucac que suposaria el 'no' a la legitimitat democràtica de l'Estatut. I els d'Unió hi han caigut de quatre grapes; o potser no hi han caigut, s'hi han deixat caure perquè necessiten tocar poder ARA. Quina és la posició dels sociates? Cap. L'estratègia és: nosaltres hem buscat el consens i no ha pogut ser; nosaltres som responsables i moderats; si no hi ha consens és perquè CiU no vol.

Que trist, Duran, que t'hagis de veure així per la teva ànsia de poder.

Jo no sóc de Convergència, però si mai voleu que us torni a votar haurà de ser sense la 'i'. I faríeu bé de desempallegar-vos d'aquesta remòra.

És un insult a la intel·ligènia sortir d'una reunió per no dir res, i també és un missatge als espanyols perquè estiguin tranquils i no es pensin que els catalans ens hi enfrontarem si no ens donen cap opció més.marc

Daniel1714 ha dit...

Aquí hi ha gent que vol marcar perfil.
I no deixa de ser una manera de "provar" a la gent per veure com reaccionen a la més que previsible sociovergència, sigui primer a Madrid i després al proper govern de Catalunya.
No en diuen globus sonda d'això??

marc ha dit...

Molt comèdia.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...