dijous, 11 de desembre de 2008

Aquesta crosta... ai, ai, ai

.

Tinc el vici de visitar de tant en tant el bloc de l’ínclit Joan Ferran. En un bloc tan democràtic on no es poden deixar comentaris, avui no hi ha cap article sobre la davallada d’audiència de Catalunya Ràdio, sobretot del programa de la Neus Bonet. Molt bé, crostes, la vostra feina arrencadora ja dóna fruits.

El meu vici és confessable: no deixa de sorprendre’m que el diputat portaveu adjunt del PSC al Parlament de Catalunya, membre de l’Executiva Nacional del PSC i exprimer secretari del PSC de Barcelona (ho copio del seu bloc, encara que ell ho posa tot en majúscules, que deu fer més patxoca), pugui tenir un bloc tan penoset, tan frívol. No sé si ho fa per fer-se l’enrotllat o si ja és xenxet de mena. No deixa de sorprendre’m el seu enfocament gairebé infantil dels temes i sobretot aquestes fotos tan ridícules; he, he. Com deu ser aquest home? És així, tal com s’ensenya al bloc?

Avui es fot amb l’Oriol Pujol. “En realitat el que vol l’amic Oriol es tocar cuixa. És a dir, crear les condicions objectives i subjectives perquè CiU torni al poder aprofitant una hipotètica trencadissa en l’espai socialista. Això no passarà.”

Quanta ximpleria, eh? Hi ha algú que pensi que hi pot haver trencadissa? L’Oriol Pujol creu que els 25 diputats del PSOE a Catalunya poden trencar la disciplina dels pares? És clar que CiU vol tornar al poder, i si pressiona el PSC és per deixar-los en evidència, no pas perquè cregui que tindran la valentia suficient per dir no als pressupostos si el ZP torna a incomplir el seu compromís per tercera vegada.

I per què, segons el Joan Ferran, no hi haurà trencadissa? Perquè “el nou sistema que està a punt serà molt millor que l’anterior” i CiU “ho sap”. Vaja, o sigui que tothom sap que el nou finançament serà molt millor... Llavors, per què ERC també demana el no dels socialistes de Catalunya si ERC ja és al poder?

Molt millor. Ho ha dit ell. I serà un finançament just? I si serà molt millor, per què no el presenten ara, quan toca!, i esvaeixen els recels? Coi, digueu-ho clar i ben alt: votarem a favor dels pressupostos de l’Estat perquè el finançament que tindrem serà molt millor i això ja ens està bé.

Va, feu-ho, recoi!
.

5 comentaris:

josefina ha dit...

A mi m'agradaria saber l'opinió d'aquest personatge sobre la pèrdua d'oients del Matí de Catalunya Ràdio.

reflexions en català ha dit...

Doncs a mi m'agradaria saber perquè apel·len tant a la unitat si saben que tindrem un finançament bo i el TC no tombarà l'estatut.

Ferran ha dit...

Joan Ferran? Qui?

Joan Arnera ha dit...

Ai, quins vicis que tenim, Marc. Ja són ganes, això de llegir aquesta mena de blocs...

Marc ha dit...

Espero que el PSC marxi aviat del govern, ja que si no es així em temo que es carregaran tot el que tingui un aire de catalanitat, como l'ha tingut tot aquest temps Catalunya Ràdio.

No entenc com Esquerra Republicana va poder pactar amb aquesta colla d'espanyolistes abans de formar un govern catalanista amb CIU (tot i que tampoc m'agrada UDC)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...