dissabte, 13 de desembre de 2008

Avui t’has passat, Iceta

.
Tornar a treure el fantasma de la por, quan en teoria ens estem jugant un finançament una mica menys humiliant que el que tenim ara, és una falta de respecte molt gran i una demostració de botiflerisme que no m'esperava, de tan indigna. No es pot caure més avall. Si els 25 diputats dels socialistes a Catalunya votessin en contra dels pressupostos estatals, segons l’Iceta, “al PP brindarien amb cava, perquè seria fer caure el govern de Zapatero”.

Que miserables i botiflers que sou. Subordinar d’aquesta manera els interessos de Catalunya és molt greu. El més important és que el PP no torni, i si nosaltres no votem a favor dels pressupostos, tornarà el dimoni.

Almenys l’Iceta ha dit clarament quina és la seva prioritat, el seu país: Espanya. Sí, el seu país és Espanya. Ho deixa ben clar en aquest paràgraf de l’Avui: “Per aquestes raons, el dirigent socialista creu que seria «barat» prendre la decisió [de donar suport als pressupostos] pensant en la «comoditat del PSC» i manté que s’ha de prendre «pensant en el país». Claríssim. Pensant en el país no podem permetre quie el PP torni al poder. Ah! I aquest cinisme de la comoditat del PSC és per emmarcar. S’ha begut l’enteniment.

Fixeu-vos fins a quin punt pot remenar la merda l’Iceta: “A Catalunya interessa que governi Rajoy? El senyor Fraga ja ens ha indicat el camí del PP, que és que els nacionalistes, o sigui els que no pensen com ell, s’han de penjar.” Ja us va sortir bé una vegada, doncs sant tornem-hi, que la gent és ximple.

Aquest és el gran argument per justificar el que tothom sap què faran dilluns, que és dir amén als socialistes espanyols.

S’ha de tenir molt poca vergonya per tractar la gent d’imbècil, tot i que d’imbècils n’hi ha força. Fins quan haurem d'aguantar tanta misèria?
.

4 comentaris:

Andreu ha dit...

Marc,

Mentre Esquerra vulgui.

Carod i Puigcercos ho van fer.Ho poden desfer pero no volen.

Más, ó Montilla.

josefina ha dit...

Efectivament, jo també penso que la que dóna l'Andreu és la resposta a la teva pregunta, i que embranca amb el que ahir comentava el Sostres a la seva web sobre la davallada d'oients de Catalunya Ràdio. Acaba l'escrit dient:

"Però el que els socialistes pretenen amb Catalunya Ràdio no és fer una ràdio socialista sinó dolenta, penosa, inescoltable, per ensorrar-la, perquè desaparegui, sepultada. Els primers 70.000 oients ja han començat a desfilar. Quantes catàstrofes més, catalans, calen perquè ens adonem que s’estan carregant la nació sense pietat?"

I em tronxo de riure amb les grans declaracions del Puigcercós d'avui: escolti, senyor Puigcercós, que vostès governen al costat dels que vostè mateix diu que tenen una actitud hostil cap a Catalunya! És que n'hi ha per llogar-hi cadires!!

Dessmond ha dit...

Bé, els socialistes sempre han fet el mateix. No és cap sorpresa el que estan fent ara. Mai se n'han amagat. A mi el que em costa d'entendre és l'aparell d'ERC. Aquest si que han estat una veritable i indigesta sorpresa. El miracle hagués estat la conversió sociata en pro del país. I de miracles en passen molt de tant en tant i després de gastar molta fe. Que tampoc és el cas.

marc ha dit...

Doncs a mi em va sorprendre que hagin caigut tan avall. Recórrer a la por del PP, al Fraga... És increïble. Una cosa és que donis suport als pressupostos de l'amo i una altra que busquis justificacions tan barroeres.

I teniu raó, haurem de tornar a fotre canya als de la E, que només diuen que caldrà revisar el pacte d'entesa dels collons.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...