dijous, 18 de desembre de 2008

Homenatge a Joan Brossa


Els editors dels blocs Base de badades i Diccitionari vam decidir organitzar un petit homenatge blocaire a Joan Brossa per al dia 30 de desembre, quan farà deu anys que va morir el poeta i dramaturg barceloní. Però aquest homenatge ja ha deixat de ser petit i abans de començar ja és tot un èxit de participació i de qualitat, com podeu comprovar al magnífic bloc que hem creat per recollir aquesta festa. L’Abloccedari ja inclou molts homenatges arribats d’arreu del món i incorporarà tots els articles que els més de cent blocaires participants publicarem el dia 30.
.
Si algú s’hi vol apuntar, encara ho pot fer, tot i que no tingui bloc. Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça abloccedari@gmail.com.

Ahir vam enviar una nota de premsa. A veure si ens fan cas.
Un centenar de blocaires homenatjaran Joan Brossa amb articles simultanis el 30 de desembre


Coincidint amb el desè aniversari de la mort de Joan Brossa, més d’un centenar de blocaires catalans i d’altres països volen retre-li un petit homenatge a través de la publicació d’articles simultanis als seus blocs el 30 de desembre vinent, dia de l'efemèride. Aquests apunts es recolliran al bloc anomenat Abloccedari, que s’ha creat expressament per deixar constància de l’homenatge a la xarxa.

A part de la iniciativa blocaire, el projecte també compta amb la participació de diversos artistes i especialistes en Brossa d’arreu del món. Els seus homenatges ja es poden veure al mateix Abloccedari, que també inclou enllaços a tots els blocs dels participants, un cartell i textos commemoratius, imatges, etc.


La col·laboració en aquest homenatge encara és oberta i es pot fer de dues maneres: si es disposa de bloc o pàgina web, publicant el dia 30 de desembre, durant les primeres hores del matí, un apunt o una entrada sobre Joan Brossa; també es pot fer directament al bloc del projecte, enviant l’homenatge en forma d’article, poema, imatge, etc. En tot cas, cal enviar un correu amb l’assumpte Homenatge a Joan Brossa a abloccedari@gmail.com amb la col·laboració o amb l’adreça del bloc o de la pàgina web amb què es vulgui participar en el projecte.

__________

P. s.
— Aquest cartell tan xulo és del Jordi Casamajor, que l'ha creat expressament per a l'homenatge.
.

5 comentaris:

vpamies ha dit...

Marc, quin estupend article sobre l'Homenatge Brossa. Felicitats.

Per un cop (hehehe) seré jo qui vingui a prendre't coses i reproduiré fil per randa aquest article immillorable i clar.

Només hagués canviat allò de "magnífic blog" per "estupend blog". Però ho deixarem com a l'original. :-)

elbokabulari ha dit...

I no ens ho pensàvem pas, oi, quan vam començar... teníem por de no poder ni omplir les 26 lletres d'un abecedari amb blocs interessats en Brossa...!

Anònim ha dit...

Jo també vull ser un pirata i retallar fil per randa l'article de l'Estupend pel meu bloG.

Em dones l'autorització o tiro pel dret?!?

Felicitats per la part que et toca!

Davit

marc ha dit...

La part que em toca és poca comparada amb la feina que heu fet vosaltres.

Robeu, robeu, que quien roba a un ladrón...

Puigmalet ha dit...

Aprofitant que deus estar despistat tirant pedretes vora Segre, jo faré el mateix i continuaré l'espoli.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...