dimarts, 9 de desembre de 2008

La mediocritat d'un conseller (i d'un govern)

.

Avui mentre dinàvem hem escoltat per Catalunya Informació la roda de premsa en directe i sense talls posterior a la sessió del govern. Un exercici molt interessant i que miraré d'anar fent perquè no és el mateix que puguis seguir sencera una compareixença o que t'arribi fragmentada per parts a través dels mitjans. Aquest dimarts compareixia com a portaveu el Saura, perquè havia d'explicar el Pla de seguretat 2008-2011, si mal no recordo.
.
Al torn de preguntes dels periodistes, un ha volgut saber si a la reunió del govern s'havia parlat de dos temes: 1- dels resultats de l'última enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió, que demostra que la insatisfacció dels enquestats amb els polítics és cada cop més gran. 2- de l'última bravucada del Joan Tardà. Resposta abreujada del Saura: "No s'ha parlat ni d'una cosa ni d'una altra."
.
Dos o tres preguntes després, un periodista ha volgut saber quin conseller havia informat a la reunió de govern de les subvencions atorgades a entitats juvenils. Saura ha respost: "La consellera d'Acció Social." El mateix periodista ha repreguntat com és que s'han donat no sé pas quants milers d'euros a les joventuts d'Esquerra i a un moviment sindical que ell mateix ha titllat de "minoritari" i que també està vinculat a Esquerra, i per què en canvi no se n'havia donat a altres entitats més nombroses i reconegudes com per exemple el Casal del Raval (n'ha dit moltes més però la meva memòria és bastant penosa...). I ha preguntat, més o menys, si no es podia pensar que hi havia un clar favoritisme cap a les entitats vinculades amb el partit que porta la Secretaria de Joventut. Resposta de Saura: "A la reunió tampoc no n'hem parlat."
.
És possible més mediocritat?
.

4 comentaris:

Salvador ha dit...

Com es podria dir en català allò dels nostres veins "en todas partes cuecen habas"?

Anònim ha dit...

A CATALUNYA,ARA,LA MEDIOCRITAT ENS OFEGAR. ELS QUE MANAN NOMES TENEN UNA DERIA, CONTINUA MANAN.
I A CATALUNYA QUE LA BOMBIN. JUGANT AMB BCN.....

vpamies ha dit...

Salvador, a tot arreu se'n fan de bolets, quan plou.

També, els predeterministes, diuen que tenim els governants que mereixem. Però jo no ho crec, això.

Jo encara penso que entre tanta mediocritat el dia que surti algú realment valent i vàlid, destacarà per ell mateix, amb llum pròpia.

David ha dit...

Molta mediocritat, però a la tonta a la tonta, l'any vinent en farà 30 que té cotxe oficial. I qui dia passa any empeny!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...