dilluns, 15 de desembre de 2008

"T'estimem, ZP, però estimem més Catalunya"

.(A l'E-notícies també tiren per aquí, però jo ho he fet abans, eh?)

S'ha de tenir molta cara per justificar el als pressupostos espanyols amb la cançoneta "que si no tornarà el PP", però encara és més lamentable amenaçar amb "pèrdues milionàries d’inversions a Catalunya" si el PSC tomba els pressupostos, quan el Govern espanyol l'únic que ha de fer és complir el que diu l'Estatut en matèria d'inversions.


Al web de Reagrupament ens proposen d'enviar una carta als Vint-i-cinc Magnífics. Han preparat un formulari. El text és aquest:Benvolgut senyor,

Benvolguda senyora,


Us escric en primer lloc per desitjar-vos un bon Nadal, conscient de la duresa del sacrifici que feu en defensar els interessos dels catalans a Espanya, lluny de la família i de la pàtria. I també per agrair-vos el servei que presteu a Catalunya des de tan elevada posició.
Vull demanar-vos que, ben aviat, quan se sotmetin a votació els pressupostos generals de l'Estat, no hi voteu favorablement. Em consta que us deveu al partit que precisament dóna suport al govern de l'Estat, però vull recordar-vos que, per sobre de tot, representeu el poble de Catalunya.
Aquests pressupostos perpetuen la discriminació fiscal que històricament han patit els Països Catalans. I en cap cas no poden rebre el suport dels representants catalans mentre el president Rodríguez no compleixi l'Estatut aprovat per les pròpies Corts Espanyoles i referendat majoritàriament pel poble català.
Davant de tan greu incompliment de les regles del joc, us prego que avantposeu el respecte al poble català i a la seva voluntat per damunt de la disciplina de partit, tal com reclama també la majoria del Parlament, seu de la sobirania del Principat de Catalunya.
Conscient com sou de les necessitats de Catalunya, de la precarietat de la seva economia i de la dramàtica situació que viuen les classes populars i els més desafavorits al nostre país, ara no podeu esdevenir còmplice d'aquesta situació. Sabeu que un vot favorable a aquesta deslleialtat institucional que suposa l'incompliment de l'Estatut ens allunya de la solució al nostre plet nacional i ens apropa a un escenari d'enormes tensions socials. Us prego, doncs, que abans de votar penseu primer en Catalunya.
Us reitero la meva felicitació i us desitjo molt encert en la vostra tasca com a representant del nostre poble.
Bones festes.
.

5 comentaris:

jordi ha dit...

el pitjor de tot és que després la gent sho empassa i els hi dona el vot.

Salvador ha dit...

Això de "la duresa del sacrifici que feu en defensar els interessos dels catalans a Espanya, lluny de la família i de la pàtria" és ironia britànica o conya empordanesa?

Núria ha dit...

Ara en falta un altre de formulari: a ERC per demanar que trenquin el pacte de govern quan els 25 votin els pressupostos de l'estat espanyol

reflexions en català ha dit...

Jordi, esperem que uns quants deixin d'empassar-se tanta enganyifa.

Salvador, o de la Cerdanya.

Núria, en podríem fer un.

oriolvidal ha dit...

Mentida rere mentida. No som més que crios petits als que toregen sense problemes, amb allò de "que vindrà el llop" i boles que ens empassem a sac.

Parlem fa temps de com fer un canvi, però és evident que, amb l'actual sistema de partits, no anem enlloc. La majoria estan pel que estan, no per buscar-hi objectius transcendents. I així, qualsevol missió resulta impossible.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...