dimarts, 6 de gener de 2009

Notícies de Deumil.catLa plataforma Deumil.cat proposa als grups municipals que assumeixin i presentin als plens una moció de suport a la iniciativa, amb els acords següents:

1.- Adhesió del Ple de la Corporació Municipal als objectius de la manifestació ciutadana que recorrerà pels carrers de Brussel·les el proper 7 de març. Objectius que no són altres que aconseguir posar el dret de decidir a tenir un Estat propi del poble català en l'agenda internacional i en la centralitat del debat polític català, per tal que la nostra classe política es comprometi a treballar per a garantir el seu exercici.

2.- Comprometre's aquest Ple de l'Ajuntament a fomentar dinàmiques que ajudin a fer conèixer internacionalment la reivindicació del dret de decidir a tenir un Estat propi català. Impulsant contactes institucionals internacionals amb autoritats locals d'Europa i del món en general.

3.- Comunicar aquests acords a l'organització de la manifestació ciutadana a Brussel·les Deumil.cat; al Consell Comarcal; a la Diputació provincial; al Parlament i Govern de Catalunya. Així com al Parlament i Comissió europees.”


Pel que fa al viatge, la plataforma informa:

“Malauradament no hem rebut encara l’últim pressupost que esperàvem. Els companys de la Catalunya Nord estan parlant amb SNCF respecte a l’organització d’un TGV especial amb sortida des de Perpinyà. Avions, aconsellem que tothom que pugui i vulgui reservi places en els diferents vols de Rynair, Vueling, Air Brussels i Clickair. A mesura que passa el temps els preus dels bitllets poden augmentar. Autocars, els preus que tenim fins ara varien de 86 a un màxim de 100 euros en funció del lloc de sortida. Hi haurà sortides des de diferents poblacions. Els preus estan en funció de si l’autocar de 54 places s’omple en la seva totalitat. Possibles horaris de sortides: Anada a les 14 h i arribada a Brussel·les a les 8 h. Tornada, sortida de Brussel·les a les 17 h amb arribada a les 11 h.”


I l'himne de Deumil.cat. "Som 10.000 a Brussel·les", de Gerard Sesé:Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...