divendres, 27 de març de 2009

Conciliació?
Peu de foto: "Vetllar per Europa i pel seu fill. En una demostració pública de conciliació de vida familiar i professional, Hanne Dahl (dreta), diputada danesa del Parlament Europeu, participa, en companyia del seu bebè, en el ple d'ahir de la cambra legislativa de la UE."

Jo em pensava que conciliar la vida laboral i la familiar era una altra cosa.

11 comentaris:

Jordina ha dit...

Aquest estiu veureu el Josepet emplastat a les Mesures.

David Gálvez Casellas ha dit...

I com està lo Josepet? I l'encantadora mare de la criatura? I el bandarra del seu pare? I el guardià del bressol, el tal Quico?

Dan ha dit...

Hauria de ser una altra cosa la conciliació.

josefina ha dit...

Jurdina, espero que no! Per sort, faig mitja jornada!

David, lo Josepet està molt requetebonico, revolucionat com sempre, dormint poques (poquíssimes) hores de dia, rebequejant de mala manera de tant en tant, menjant quan li ve de gust i trobant el gust en adormir-se als nostres braços. La mare fa el que pot! I el pare també, ja t'ho explicarà. I el Quico fa el turista: dimarts va desaparèixer a quarts d'onze del dematí i no va tornar a casa fins a les cinc de la matinada!!! Aquest sí que és un bandarra.

Jordina ha dit...

David, ja et contesto jo: segons les informacions que m'han arribat, el guardià del bressol volta món de nits, per preparar el terreno pel Josepet.
Marc, als nens del cole cada dia abans d'entrar a classe els "toco" la rodeta del volum, aviam si aconseguim baixar-lo tres o quatre tons. Penso que aquestes generacions que arriben es preparen per un món de molt soroll, i l'única manera que tenen de fer-se entendre és cridar encara més. La meva lluita aquesta setmana ha estat parlar jo cada vegada més fluixet, fins que han vist que també ens podem comunicar sense necessitat de xisclar. Evidentment, dilluns tot s'haurà perdut.

jordina ha dit...

Josefina, ens hem creuat! pim pam pum.
Un record per l'Estellés. Marc, molt maco el fragment dels balcons.

reflexions en català ha dit...

Aquesta parlamentària no penso que tingui gaires problemes per conciliar la vida familiar i la laboral. En qualsevol cas, el que fa a la fot no és conciliar, sinó sobreposar. Els pares haurien de tenir sis mesos de permís i uns horaris que els permetessin tenir vida familiar.

El Josepet és una mica cabronet, però està ben rodonet, fa unes rialletes, té un bon color, a la nit comença a fer bondat... Aviat serà el número u de la província, que deia el meu tio.

La mare és una marassa. Pesneu que de dia ha de tenir cura de dos bebès i a la tarda-vespre m'ha d'aguantar a mi. Ara ja no sembla tan amoïnada i el Pepito la deixa dormir més. És un esclavatge ben fotut, això de donar pit, sobretot si el receptor és un dimoniet, un nyervi.

Santa paciència, Jordina. Segur que amb els anys, els mestres acaben desenvolupant aquest mecanisme per abaixar-se el volum receptor, ja que l'emissor sembla impossible.

Dessmond ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dessmond ha dit...

El que no m'explico és que una escena com aquesta no s'hagi retratat encara al Parlament català. Que els passa als verds o als patriòticament tant socials?. No han pensat en la consegüent foto opportunity?.

reflexions en català ha dit...

Ostres, Dessmond, tens raó.

Andreu ha dit...

Dues acotacions, Marc i Dessmond.

1)- Dinamarca, recordem, té 13 diputats al Parlament Europeu. (a les proepres, crec que es queden amb 9)I recullen, democràticament, la diversitat política en eleccions.

I Catalunya, en tindrem 1, ó ó màxim 3. Per la circumscripció unica estatal.

Nomes per ser independents. I tenen menys poblacio que Catalunya.

2)- La Hanna Dhal va sortir elegida a la llista, que encapçalava, del Moviment "JuniBevægelsen - Mod Unionen" (juny 92, el que té una maduixa d'icona gràfica), nascut en protesta pel tractat de Maastricht.

No es precisament un moviment, ni una diputada europea, representant de cap "esquerra a l'ús". Més aviat seria un moviment tipus "radical", separat dels partits radicals danesos, a la italiana.

I, sense voler caure en cap grolleria, amics, dieu-me diputades de les "esquerres" del pais isntal.lades que puguin ser mares a hors d'ara....amb una certa facilitat....

Potser alguna àvia voldria fer-se fotos amb la neta o el net.

Repasem les llistes???

Es evident que l'EuroParlament és un parlament, encara, de fireta, i dona per a fer aquestes coses.

Les diputades daneses, que jo sapigui, no fan el mateix al Folketing (el parlament danès). Allà si fan la conciliació com cal.

Cordialment,
Andreu

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...