dimecres, 11 de març de 2009

Els radicals sou vosaltres, sociates


Els sociates de Catalunya diuen que CDC és un partit radical perquè, gràcies als déus, comença a obrir els ulls. S'ha de ser molt pervers, per no dir una altra cosa. Escoltin, unionistes socialistes de Catalunya: vostès amb qui governen a Catalunya? ERC no és un partit radical, si seguim la mateixa lògica sociata? I el PP d'Euskadi, que farà lehendakari el López, no és un partit radical? Si tu no hi vas, ells tornen, no?

Els radicals sou vosaltres; els unionistes, els conservadors, els esclaus, els botiflers, els sectaris. No apostar per la llibertat de Catalunya és de radical. La centralitat, avui en dia, és la independència, és la llibertat, si tens dos dits de front i no vens les quatre madalenes que tens (abans eren jerseis) als espanyols.

Sembla mentida que encara hi hagi tanta gent que es cregui el discurs d'aquesta tropa, sobretot els que no són analfabets.

Però no us en sortireu.

10 comentaris:

joliu ha dit...

boníssim

Andreu ha dit...

Marc,

A mí, personalment, que gent llegida em consideri "radical" sempre m'ha agradat i ho he considerat un elogi. Anar a l'arrel de les situacions.

El "manyo"Saragossa no sé si es gaire llegit, però es trist que un que es diu a sí mateix sociata consideri "radical" un insult, una deformació.

Coi, es carrega tots els radicals de la història europea, com els radicals d'esquerra francesa, ben importants.

Ara bé, el que em sembla clar és que, per fí, la iniciativa política l'està marcant CDC, sobretot, clarament, (estant a l'oposició...que es dificil) i els demès, sociates en primer lloc, van pel darrera.......senyal que el terra se'ls comença a enfonsar...

Cordialment,
Andreu

PS- Joliu, records. A què la posició de "postista" és ben gratificant..(he he..)

reflexions en català ha dit...

Andreu, faltava el teu toc de qualitat. Evidentment, que et diguin radical, en el sentit etimològic del terme, és un gran elogi!

Però ens hem d'adaptar a la semàntica dominant.

Dessmond ha dit...

És patètic l'argumentari socialista. Des de fa temps que viuen de sembrar por, a base d'advertir que "venen els altres". Fa dies que fan política sense idees pròpies. Estan rematadament acabats, cosa que quedaria palesa si no fos per l'impagable ajut que els ofereix Esquerra i la clau que els han ben pispat. Per tontos.

Ferran ha dit...

El que diu en Dessmond és ben cert: l'Iceta, fa dos dies, recordava per enèssima vegada que o Zapatero o "els altres". Amb aquest argument tan sòlid, el PSOE de Catalunya era l'únic partit del Parlament que donava suport al primer any de segona legislatura de ZP. Patètic, patètic de debò.

Núria ha dit...

No se t'ocorri criticar-los que se't tiren a sobre!. Per qüestionar les maneres de fer dels sociates em van deixar un comentari al bloc dient-me radical, analfabeta, corrupte i falsa. Goita, si ser tot això vol dir no deixar-se enganyar pels tripijocs dels socialistes ja m'està bé.

Gerard ha dit...

Els socialistes són radicals per tres raons:

1. Són xurriguerescs.

2. Són electoralment baixllobregatins.

3. Dominen totes les institucions amb clientelisme.

Salutacions.

òscar ha dit...

ja estàs atacant als venedors de madalenes!
quan siguem independents, algun empresari necessitarem, no?

ah!, per cert, espero que rectifiquis els teus comentaris sobre la meva presència al Camp Nou, o és que no m'ho he guanyat?

Adrià Izard ha dit...

jo tampoc entenc com queda gent que vota al PSOE, perquè el PSC no existeix.
Els sociatas em fan tots molt de fàstic, el que més la mandonguilla humana amb papada XL (el Iceta), és insoportable. Al sentir-lo parla em venen ganes de trencar-li la cara

reflexions en català ha dit...

Estan nerviosos, és clar. I s'acosten moments decisius en què els sociates no podran dir que ells són els que defensen millor els interessos de Catalunya.

Òscar, quantes madalenes vens als espanyols? Home, si vas al camp cada partit, algun en guanyarem. Tot Igualada en va ple, que ets un gafe!

Adrià, l'Iceta almenys és competent. A mi em fa més fàstic el Crostes Ferran, o el Zaragoza. o la Terrón,...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...