dijous, 5 de març de 2009

Em mossego la llengua


A l'Avui:

"Una delegació de 10mil a Brussel·les ha entregat aquest dijous, 48 hores abans de la manifestació per l'autodeterminació, una carta als europarlamentaris amb l'objectiu d'explicar aquesta iniciativa de la societat civil catalana. A la recepció no hi ha assistit cap eurodiputat català, fet que el portaveu de 10mil.cat, Josep Poveda, ha lamentat. "Ens hagués [sic] agradat molt comptar amb l'acompanyament d'algun dels representants electes catalans a Europa encara que hagin expressat obertament la seva oposició a la nostra iniciativa", ha explicat. "Potser si haguessin vingut i ens haguessin escoltat, ara coneixerien millor el motiu i la finalitat de la manifestació d'aquest dissabte", ha afegit.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

No val la pena encaparrar-s'hi. Europa és un desastre polític. Les independències en el seu territori, de moment, encara es fan perquè ho vol els USA.

SergiBR ha dit...

Deurien estar de putes.

marc ha dit...

Dessmond,

Què vols dir amb això? Que no val la pena la manifestació?

Jo penso que hi haurà un abans i un després. N'estic segur.

De tota manera, aquí em mossego la llengua per l'absència dels representants polítics catalans a Europa. Suposo que l'Obama no els ha prohibit de rebre la delegació de Deumil.

Sergi,

Els deu fer vergonya, tan cosmopolites ells.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...