divendres, 20 de març de 2009

És aixòFa una estona m’he quedat de pedra quan he vist aquesta foto al bloc del Jordi Benplantat.

No fa fàstic, això?

Us imagineu què hauria passat si aquesta mateixa campanya l’hagués fet el Pujol? No, és clar, el Pujol tenia i té molts defectes, però mai s’arrossegaria d’aquesta manera tan pedant i sibil·lina (qui fa l'anunci?, si l'anunci el fa el PSC-PSOE, per què hi posa president?). Suposo que els socis de govern deuen estar contents, sobretot el conseller d’Habitatge. Ep, catalans, els pisos oficials els fa el president Montilla; tots els merders són cosa dels altres.

El conte de sempre. I a Esquerra encara hi ha gent que defensa que el partit arrossega els socialistes cap a la sobirania, quan són els sociates els que els foten gols per totes bandes. Aquest de la foto és brutal, de vergonya aliena i directe als collons d'Esquerra i Iniciativa, però aquí no passa res.

En fi, anònim sociata, quan parlo de fàstic i de tropa i de poca vergonya, em refereixo a això.


marc7 comentaris:

Anònim ha dit...

hOSTIAAAA

Adrià Izard ha dit...

Flipan lo d'aquests sociatas!!!!

Núria ha dit...

Quan tinguem el finançament també veurem pel carrer FETS: aquesta és la quincalla que he aconseguit per Catalunya. President MONTILLA? Per cert, a primera vista sembla un anunci del PSOE sense el puny i la rosa...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

A però en Montilla es president?, ja ho sap ell?. Potser que algú li expliqui que quant un conseller d'interior fot la gamba com ha fet el Saura i se li desmadra la policia, el president l'ha de cessar, però el president que tenim no té el poder per fer-ho perquè es presoner el pacte tripartit i de les quotes de poder de cada partit, i també algú li hauria de dir que quant hi ha una batalla campal al carrer, i manifestacions de sindicats i estudiants contra la llei d'ensenyament, el finançament sembla una broma, i la crisi econòmica ens menja, el mut que tenim de president hauria de donar alguna explicació.
Els fets son que no tenim ni govern ni president.

reflexions en català ha dit...

Sí, és flipant. Si haguessin fet un cartell amb les sigles PSC-PSOE, sense dir que el messies president Montilla us fa uns pisets arregladets (i de pas ajudar els constructors, que ara corren a fer pisos de protecció quan abans no en volien saber res), doncs encara s'hauria salvat una mica l'anunci.

Però aquest anunci és el paradigma sociata de la manipulació i la barroeria.

Com bé dius, Quim, el president no existeix. I el govern és una tropa que aviat començarà a practicar el 'marica l'últim'. I ara, anòmims i anònimes, ja em podeu titllar d'homòfob i tot el que vulgueu.

Aquest anunci, de fet, ja és un 'salvi's qui pugui', com diria la correcta Mariona.

Josep (sl) ha dit...

I això que la conselleria d'habitatge és de ICV.
Realment no tenen vergonya.

Però després de anar a una manifestació contra la crisi i copar les primeres línies; amb la connivència dels organitzadors (sindicats). Sent, com suposadament són, com govern responsables de la crisi i de les solucions, o manca de solucions.

Ferran ha dit...

De debò: no em crec que això sigui real. Deu ser obra del fotoxop!...

... oi?

Clar que els socialistes són capaços d'això i més, com malauradament ja sabem :-(

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...